Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Παραίτηση του προέδρου του Δ.Σ.

Ο Σωτήρης Θεοδωρίδης, ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. της SATO, αποχωρεί από τη θέση του Προέδρου, την οποία αναλαμβάνει ο Γιώργος Θεοδωρίδης, μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος. Ο Σ. Θεοδωρίδης θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την εταιρία αναπτύξεως ακινήτων Pasal Development, της οποίας είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

SATO: Παραίτηση του προέδρου του Δ.Σ.
Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της SATO κύριος Σωτήριος Θεοδωρίδης και η Σύμβουλος του Δ.Σ. κυρία Ευγενία Σταυρινού κατά τη συνεδρίαση της 13ης Σεπτεμβρίου 2007.

Κατά την ίδια συνεδρίασή του, το Δ.Σ. εξέλεξε ως νέα μέλη σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων, την κυρία Χριστίνα Παπανικολοπούλου και τον κύριο Δημήτριο Ρούση και επανασυγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

* Γεώργιος Θεοδωρίδης, Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

* Δημήτριος Ρούσης Αντιπρόεδρος ΔΣ, εκτελεστικό μέλος

* Χριστίνα Παπανικολοπούλου, Σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος

* Κωνσταντίνος Βαμβακόπουλος, Σύμβουλος, ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος

* Κωνσταντίνος Καρακώστας, Σύμβουλος, ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Σωτήρης Θεοδωρίδης, ιδρυτής και Πρόεδρος Δ.Σ. της SATO, αποχωρεί από τη θέση του Προέδρου. Τη θέση αναλαμβάνει ο Γιώργος Θεοδωρίδης, μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.



Η εταιρία SATO ιδρύθηκε πριν από 43 χρόνια, διέγραψε μια επιτυχημένη πορεία, εξελίχθηκε σε όμιλο εταιρειών, και εδώ και πολλά χρόνια κατέχει ηγετική θέση στην αγορά επίπλου γραφείου και σπιτιού στην Ελλάδα.

Ο Σωτήρης Θεοδωρίδης θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την εταιρία αναπτύξεως ακινήτων Pasal Development, της οποίας είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Η εταιρία έχει ένα αξιόλογο χαρτοφυλάκιο ακινήτων, και, εφαρμόζοντας σύγχρονες αρχές εταιρικής διακυβέρνησης, δημιουργεί τις βάσεις για μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στον αναπτυσσόμενο κλάδο του real estate, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε διαδικασία εισαγωγής στην αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v