Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσίαση των προιόντων της Akritas στη Θεσσαλονίκη

Aπό τις 11 το πρωί μέχρι και τις 9:00 το βράδυ, πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας αλλά και όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο των κατασκευών και της διακόσμησης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα της AKRITAS.

Παρουσίαση των προιόντων της Akritas στη Θεσσαλονίκη

H βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου AKRITAS θα διοργανώσει και φέτος ενημερωτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, στην αίθουσα «GRAND PIETRA» του ξενοδοχείου Porto Palace, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Aπό τις 11 το πρωί μέχρι και τις 9:00 το βράδυ, πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας αλλά και όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο των κατασκευών και της διακόσμησης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα της AKRITAS και να ενημερωθούν για τις ιδιότητές τους από τα έμπειρα στελέχη της εταιρίας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η AKRITAS είναι σήμερα η μοναδική ελληνική βιομηχανία παραγωγής μοριοσανίδας που λειτουργεί σε συνεχή βάση από το 1977, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Στόχος της ΑΚRITAS με την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης είναι η παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της και επίσης, να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική επαφή της εταιρίας με τους συνεργάτες της απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v