Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη της Πρέσβειρας του Ισραήλ στην Intracom

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intracom Holdings, Κ. Κόκκαλης, ενημέρωσε την Πρέσβειρα του Ισραήλ για τις δραστηριότητες του ομίλου και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας της Intracom Holdings με ισραηλινές εταιρίες.

Επίσκεψη της Πρέσβειρας του Ισραήλ στην Intracom

Η Α.Ε. κ. Irit Ben Abba, Πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα, πραγματοποίησε χθες επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom και είχε συνάντηση με τον κ. Κωνσταντίνο Κόκκαλη, διευθύνοντα σύμβουλο της Intracom Holdings.

Η Πρέσβης κ. Ben Abba είχε την ευκαιρία να μάθει για τις δραστηριότητες του ομίλου Intracom στις λύσεις και υπηρεσίες πληροφορικής (Intrasoft International), σε έργα υποδομών υψηλής τεχνολογίας, ενέργειας, περιβάλλοντος και real estate (Intrakat), και παραγωγής αμυντικών ηλεκτρονικών συστημάτων (IDE), καθώς και για τη σημασία στην αξιοποίηση πρωτοποριακής τεχνολογίας και διεθνούς δραστηριότητας που υιοθετεί η Intracom ως μοντέλο ανάπτυξής της για σχεδόν 40 χρόνια.

Παράλληλα, ο κ. Κόκκαλης συζήτησε με την Πρέσβη Ben Abba το ενδεχόμενο συνεργασίας του ομίλου Intracom με ισραηλινές εταιρίες και συμμετοχής σε πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην καινοτομία, στο πλαίσιο ενός αναπτυσσόμενου δικτύου συνεργασιών στην τεχνολογία και άλλους επιχειρηματικούς κλάδους μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v