Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιdeal: Στις 17/10 η επαναληπτική γενική συνέλευση

Στην α’ επαναληπτική γενική συνέλευση την 17η Οκτωβρίου 2007 θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, το θέμα για reverse split και ΑΜΚ με καταβολή μετρητών της εταιρίας Ideal, καθώς η προγραμματισμένη για τις 26/09/2007 γενική συνέλευση αναβλήθηκε, λόγω έλλειψης της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας.

Ιdeal: Στις 17/10 η επαναληπτική γενική συνέλευση
Στη σύγκληση α’ επαναληπτικής γενικής συνέλευσης την 17η Οκτωβρίου 2007 θα προχωρήσει η εταιρία Ideal, καθώς η προγραμματισμένη για τις 26/09/2007 γενική συνέλευση αναβλήθηκε, λόγω έλλειψης της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρίας, με συνένωση μετοχών (reverse split) κατ’ αναλογία και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της εταιρίας.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρίας για συμψηφισμό ζημιών και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της εταιρίας.

3. Περιορισμός προνομίων των προνομιούχων άνευ δικαιώματος ψήφου μετοχών με κατάργηση του δικαιώματος απόληψης σωρευτικού μερίσματος για όλες τις χρήσεις, παρελθούσες και μελλοντικές, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 3 παρ. 5 εδ. 3 του Ν. 2190/1920 και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού.

4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών υπέρ των παλαιών μετόχων, εφαρμοζομένου του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/1920 σε περίπτωση μερικής κάλυψης του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, και αντίστοιχη τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Καταστατικού της εταιρίας.

5. Έγκριση της συνταχθείσας έκθεσης του Δ.Σ., σύμφωνα με την πρόβλεψη της παραγράφου 1 του άρθρου 9 του Ν. 3016/2002 (και του άρθρου 289 του Κανονισμού Χρηματιστηρίου Αθηνών).

6. Έγκριση προγράμματος διάθεσης μετοχών της εταιρίας (stock option plan) σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου ή/και στελέχη της εταιρίας, καθώς και σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου ή/και στελέχη των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920, μέχρι ανώτατου ορίου 10% επί του συνόλου των μετοχών μετά την αύξηση.

7. Κωδικοποίηση του Καταστατικού της εταιρίας σε ενιαίο κείμενο με την ενσωμάτωση των ανωτέρω τροποποιήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v