Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Profile στο Middle East Wealth Management Forum

Στο συνέδριο, η Profile θα συμμετάσχει σε διαδραστική συζήτηση "Tapping into the new pipeline - where will growth in wealth come from?" με επίκεντρο τη συνεισφορά της τεχνολογίας στην ανάπτυξη του κλάδου, ενώ θα παρουσιάσει τις νέες πλατφόρμες που αναπτύσσει.

H Profile στο Middle East Wealth Management Forum

Η Profile Software ανακοινώνει τη συμμετοχή και την ενεργό υποστήριξή της στις εργασίες του εναρκτήριου συνεδρίου Middle East Wealth Management που οργανώνεται από την Hubbis και το οποίο πραγματοποιείται στις 16 Φεβρουαρίου στο Ritz Carlton, DIFC, στο Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μεταξύ 08.40-17.00.

Τα στελέχη της εταιρίας θα παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες του συνεδρίου τις πελατοκεντρικές και καινοτόμες πλατφόρμες που απευθύνονται στον τομέα της διαχείρισης επενδύσεων.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, συμμετέχει ενεργά σε κορυφαία και εξειδικευμένα συνέδρια που αφορούν τον κλάδο της διαχείρισης επενδύσεων, ώστε να ενισχύσει περαιτέρω την τοπική της παρουσία στις χώρες που δραστηριοποιείται.

Στο Middle East Wealth Management Forum, η Profile θα συμμετάσχει στη διαδραστική συζήτηση με τίτλο "Tapping into the new pipeline - where will growth in wealth come from?" με επίκεντρο τη συνεισφορά της τεχνολογίας στην ανάπτυξη του κλάδου.

Επιπλέον, οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το περίπτερο της Profile και να γνωρίσουν από κοντά τις νέες προηγμένες πλατφόρμες τις οποίες αναπτύσσει η εταιρία, προσφέροντας άμεση και αξιόπιστη απόδοση, ενίσχυση της εξυπηρέτησης πελατών και ενδυνάμωση της επιχειρηματικής ευελιξίας. Συγκεκριμένα, οι λύσεις περιλαμβάνουν:

Το IMSplus, τη βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, που καλύπτει ολοκληρωμένα τις απαιτήσεις των Wealth Management, Asset και Fund Management εταιρειών, Family Offices καθώς και Personal Banking & Brokerage οργανισμών.

Το Axia, τη web-based, omni-channel λύση που απευθύνεται στον τομέα του Wealth Management για οργανισμούς κάθε μεγέθους ή τύπου, προσφέροντας εναλλακτικές επιλογές υλοποίησης και οικονομίες μεγέθους χωρίς την ανάγκη εσωτερικής ΙΤ υποδομής. Επιπλέον, η πλατφόρμα περιλαμβάνει λύση για client onboarding που αυτοματοποιεί τις διαδικασίες και προσφέρει μοναδική εμπειρία στον χρήστη, καθώς και εύχρηστο σχεδιασμό.

Το FMS.next, την τραπεζική πλατφόρμα που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις για Core Banking, Islamic Banking, Leasing and Financing, Collections, καθώς και την πρωτοποριακή λύση για P2P Lending, που συνδυάζει banking και investment management λειτουργικότητες.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάλυση των τάσεων του κλάδου, των ευκαιριών και προκλήσεων που παρουσιάζονται, η εμβάθυνση στις βέλτιστες πρακτικές που υλοποιούνται διεθνώς, καθώς και στα διδάγματα από γνωστές αγορές wealth management, ώστε να παρουσιαστούν στην αγορά της Μέσης Ανατολής και Αφρικής προτάσεις για την ενίσχυση των λειτουργιών των τοπικών χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, με στρατηγικό άξονα το Wealth Management.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v