Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καλπίνης: Στα 10,5 εκ. € εκτιμά τα κέρδη 2007

Στα 185 εκατ. ευρώ θα ανέλθει ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Καλπίνης – Σιμος το 2007 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρίας κατά τη διάρκεια παρουσίασης της εισηγμένης σε θεσμικούς επενδυτές.

Καλπίνης: Στα 10,5 εκ. € εκτιμά τα κέρδη 2007
Στα 185 εκατ. ευρώ θα ανέλθει ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Καλπίνης – Σίμος το 2007, ενώ τα καθαρά κέρδη θα διαμορφωθουν στα 10,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρίας κατά τη διάρκεια παρουσίασης της εισηγμένης σε θεσμικούς επενδυτές.

Αναλυτικότερα σήμερα Πέμπτη 27.9.2007 πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των δραστηριοτήτων και των τρεχουσών εξελίξεων του Ομίλου της Καλπίνης - Σίμος σε θεσμικούς επενδυτές του εξωτερικού.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο King George και την Εταιρία εκπροσώπησαν στελέχη της με επικεφαλής το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Καλπίνη.

Αρχικά έγινε παρουσίαση των οικονομικών μεγεθών, των προοπτικών και των στρατηγικών στόχων του Ομίλου και εν συνεχεία έγινε παρουσίαση των εκτιμήσεων της Διοίκησης για τα αποτελέσματα της τρέχουσας χρήσης.

Πιο συγκεκριμένα, για το 2007, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών αναμένεται να διαμορφωθεί σε 185,0 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 23% έναντι του 2006.

Τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας στο πρώτο εξάμηνο του 2007 ανήλθαν σε 6,7 εκατ. ευρώ ενώ για ολόκληρο το έτος αναμένεται να διαμορφωθούν σε 10,5 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 69,3% έναντι του 2006.

Με τα σημερινά επίπεδα της τιμή της μετοχής οι δείκτες για τον Όμιλο διαμορφώνονται σε P/E:12,5 και P/BV:1,4 περίπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο