Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CPI: Επέκταση εγγύησης στα POS Terminals της Posiflex

Από 1 σε 3 έτη διευρύνει τη διάρκεια εγγύησης των POS Terminals της Posiflex η επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα CPI, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίασης της στους κλάδους του τουρισμού, της εστίασης και του retail.

CPI: Επέκταση εγγύησης στα POS Terminals της Posiflex

Η CPI, επίσημη αντιπρόσωπος ολοκληρωμένων λύσεων POS της Posiflex στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη νέα εγγύηση 3 ετών που προσφέρει στα POS terminals.

H CPI, συνεργαζόμενη με την Posiflex από το 2005 έως και σήμερα, διαθέτει στην αγορά και παρέχει τεχνική υποστήριξη σε όλη την γκάμα των προϊόντων POS.

Έχοντας σαν στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της στους αναπτυσσόμενους κλάδους του Τουρισμού, της Εστίασης και του Retail, επεκτείνει την διάρκεια εγγύησης των POS terminals, από 1 σε 3 έτη.

Σύμφωνα με την εταιρία, τα POS συστήματα της Posiflex είναι προηγμένης τεχνολογίας, ευέλικτα, εργονομικά, ανθεκτικά και ανταποκρίνονται σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας.

Επιπλέον, η εταιρία σημειώνει ότι μέσα από την μεγάλη και ολοκληρωμένη γκάμα τερματικών και περιφερειακών προϊόντων, ο κάθε επαγγελματίας θα βρει στην Posiflex τη λύση που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες του, σε συνεργασία πάντα με την έμπειρη ομάδα της CPI και τους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες πανελλαδικά.

Τα τρία χρόνια εγγύηση ισχύουν για όλα τα POS terminals που θα διατεθούν μέσα από το δίκτυο συνεργατών της CPI.

Συνεχίστηκε και τον Ιανουάριο η πτώση των τιμών στα υλικά κατασκευής κατοικιών

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v