Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΓΕΚΑ: Την απορρόφηση της Βιοτρός από την Arista ενέκριναν τα ΔΣ

Στις 03/03/2016 τα Δ.Σ. των θυγατρικών της ΕΛΓΕΚΑ Arista και ΒΙΟΤΡΟΣ ενέκριναν το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη. Η συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης των Γ.Σ. και των αρχών.

ΕΛΓΕΚΑ: Την απορρόφηση της Βιοτρός από την Arista ενέκριναν τα ΔΣ

Η εταιρία ΕΛΓΕΚΑ, στο πλαίσιο των διατάξεων του Ν. 3340/10-05-2005, της απόφασης 3/347/12-07-2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, και σε συνέχεια της από 29/10/2015 σχετικής ανακοίνωσης, ενημερώνει ότι τα διοικητικά συμβούλια των θυγατρικών της Arista ΑΕΒΕ (ποσοστό συμμετοχής 100%) και ΒΙΟΤΡΟΣ ΑΒΕΕ (ποσοστό συμμετοχής 90%), ενέκριναν στις 03/03/2016 το σχετικό Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης των εν λόγω εταιριών με απορρόφηση της δεύτερης θυγατρικής από την πρώτη.

Το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης θα υποβληθεί προς καταχώρηση και έγκριση στις αρμόδιες αρχές και θα είναι διαθέσιμο στο επενδυτικό κοινό από σήμερα Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016, στην ιστοσελίδα της εταιρίας (www.elgeka.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα του ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια (www.helex.gr).

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την ΕΛΓΕΚΑ, η συγχώνευση των δύο θυγατρικών της εταιριών τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης των Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων τους και των κατά νόμο οριζόμενων εγκρίσεων των αρμοδίων αρχών και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί περί τα τέλη Απριλίου του 2016.

Δείτε το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό υλικό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v