Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της Κρι Κρι στα βραβεία «Χρήμα-Γεώργιος Ουζούνης 2015»

Στην Κρι Κρι απονεμήθηκε το 3ο βραβείο στην κατηγορία "Βραβείο Διεθνοποίησης".

Διάκριση της Κρι Κρι στα βραβεία «Χρήμα-Γεώργιος Ουζούνης 2015»

Η ελληνική βιομηχανία γάλακτος Κρι Κρι βραβεύθηκε στα επιχειρηματικά βραβεία "Χρήμα-Γεώργιος Ουζούνης 2015," που έλαβαν χώρα για 13η συνεχή χρονιά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην Κρι Κρι απονεμήθηκε το 3ο βραβείο στην κατηγορία "Βραβείο Διεθνοποίησης", διάκριση που αποδεικνύει τη δυναμική και ανοδική πορεία της Κρι Κρι σχετικά με την εξαγωγική δραστηριότητά της καθώς και τη δέσμευση της εταιρείας να προβάλλει και να αναπτύξει την ελληνική γαλακτοκομία στο εξωτερικό.

Η Κρι Κρι, αποτελεί αρωγό στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, με σημαντικές και ουσιαστικές επενδύσεις αναφορικά με την παραγωγική και εξαγωγική της δραστηριότητα.

Η εταιρεία με πάνω από 60 χρόνια ιστορίας και εμπειρίας ξεχωρίζει για τα υψηλής ποιότητας προιόντα της, την ελληνικότητα και την αυθεντικότητα των γεύσεων της και υπερασπίζεται τη δύναμη της ελληνικής παράδοσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σήμερα εξάγει σχεδόν όλα τα προϊόντα της σε 20 χώρες στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή και τα προϊόντα της έχουν τοποθετηθεί σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 στο Athenaeum Intercontinental το βραβείο παρέλαβε η Marketing Director της Κρι Κρι, κυρία Τζελίνα Κουκουμέλη.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v