Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Axon: Διευκρινίσεις για επενδυτικές κινήσεις

Συζητήσεις με ξένους επενδυτές για την δημιουργία επενδυτικού κεφαλαίου 100 εκατ. ευρώ που θα επενδύσει σε ακίνητα διεξάγει η Axon, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία.

Axon: Διευκρινίσεις για επενδυτικές κινήσεις
Οι εταιρείες του Ομίλου Axon Holdings και Euromedica πρόκειται να συμμετάσχουν στο συνέδριο θεσμικών επενδυτών ”Annual Pan European Small/Mid Cap Conference” που διοργανώνει η Citigroup στο Λονδίνο από 15-19 Οκτωβρίου 2007, διευκρινίζει η μητρική εταιρία με αφορμή δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου.

Επίσης η Διοίκηση της Εταιρίας, όπως άλλωστε αναμένεται για μία εταιρία συμμετοχών, εξετάζει σε μόνιμη βάση νέες επενδυτικές ευκαιρίες με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Μεταξύ των άλλων η Εταιρία στην παρούσα φάση εξετάζει την δυνατότητα ανάπτυξής της στο χώρο των ακινήτων όπου ο Όμιλος διαθέτει σημαντική εμπειρία.

Στο πλαίσιο αυτό έχει κάνει συζητήσεις με ξένους επενδυτές για την δημιουργία επενδυτικού κεφαλαίου 100 εκ. ευρώ που θα επενδύσει σε ακίνητα.

Δεδομένου όμως ότι η συμφωνία δεν έχει καταλήξει, η Εταιρία επιφυλάσσεται να ενημερώσει αρμοδίως τις Αρχές και το επενδυτικό κοινό, μετά την κατάληξη των διαπραγματεύσεων.

Πέραν του κλάδου των ακινήτων, η Εταιρία εξετάζει ενδελεχώς την ανάπτυξή της και σε άλλους κλάδους. Ανάλογα με την κατάληξη των συζητήσεων αυτών, νοείται ότι η Εταιρία θα ενημερώνει τις Αρχές σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Παράλληλα, προκειμένου για την ανάπτυξη των εργασιών της, η Εταιρία εξετάζει εναλλακτικά σενάρια χρηματοδότησης, τόσο μέσω ιδίων όσο και μέσω δανειακών κεφαλαίων. Πλην όμως η Διοίκηση της Εταιρίας δεν έχει λάβει οριστικές αποφάσεις επί του θέματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v