Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συγχωνεύονται οι δραστηριότητες Intralot-Gamenet

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, αναμένεται ότι ο Όμιλος INTRALOT θα ελέγχει το 20% της συνδυασμένης δραστηριότητας, με ένα δίκτυο περίπου 800 σημείων πώλησης στοιχήματος, τα οποία θα συνεχίσουν να φέρουν το εμπορικό σήμα της Intralot.

Συγχωνεύονται οι δραστηριότητες Intralot-Gamenet
Ο όμιλος Intralot ανακοινώνει ότι υπέγραψε σήμερα Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με την Trilantic Capital Partners Europe, τον κύριο μέτοχο της Gamenet S.p.A ("Gamenet") στην Ιταλία, με αντικείμενο τη συγχώνευση των δραστηριοτήτων του Ομίλου Intralot στην Ιταλία σε αυτές της Gamenet, ενός από τους μεγαλύτερους παραχωρησιούχους δικτύου VLT, AWP, στοιχήματος και διαδικτυακών παιγνίων στη χώρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, αναμένεται ότι ο Όμιλος Intralot θα ελέγχει το 20% της συνδυασμένης δραστηριότητας, με ένα δίκτυο περίπου 800 σημείων πώλησης στοιχήματος, τα οποία θα συνεχίσουν να φέρουν το εμπορικό σήμα της Intralot, περίπου 8.200 VLT και περισσότερα από 50.000 AWP.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, κ. Αντώνιος Κεραστάρης, δήλωσε:

«Μετά την απόκτηση άδειας διοργάνωσης στοιχήματος στην Ιταλία το 2007 και στη συνέχεια αδειών VLT και AWP, η Intralot έχει καταφέρει να εδραιώσει ισχυρή παρουσία σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο ανταγωνιστικές αγορές παιγνίων στον κόσμο. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιώδεις με τις προοπτικές που ανοίγονται από τη συνεργασία μας με την Gamenet, καθώς θα ενισχυθεί το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας και η παρουσία μας στη χώρα, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου μας για την επίτευξη συνεργιών με ισχυρούς τοπικούς συνεταίρους σε πολλά υποσχόμενες αγορές τυχερών παιχνιδιών ανά τον κόσμο.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gamenet, κ. Guglielmo Angelozzi, δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα στρατηγικό βήμα για εμάς, καθώς επιζητούμε αύξηση του μεγέθους και της διαφοροποίησης που θα συμπληρώσει τα καθετοποιημένα μας προγράμματα. Προσβλέπουμε στην υλοποίηση των συνεργιών από αυτό το συνδυασμό δραστηριότητας ώστε να αδράξουμε τις διαθέσιμες ευκαιρίες στην αγορά τα επόμενα χρόνια, εκμεταλλευόμενοι τη συνεργασία με έναν παγκόσμιο πάροχο υπηρεσιών στοιχήματος όπως ο Όμιλος INTRALOT».

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας, που αναμένεται έως τον Ιούνιο του 2016, υπόκειται, μεταξύ άλλων, στις σχετικές εγκρίσεις των διοικητικών οργάνων των δύο εταιρειών και των αρμοδίων ρυθμιστικών αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v