Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας: Συμφωνία με Mothercare UK

Η εταιρία Ι. Κλουκίνας - Ι. Λάππας ανακοινώνει τη συμφωνία με τη Mothercare UK για την ανάπτυξη καταστημάτων Early Learning Centre στις χώρες των Βαλκανίων: Ρουμανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Σλοβενία, Κροατία, Σερβία, Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη και Μαυροβούνιο.

Κλουκίνας: Συμφωνία με Mothercare UK
Συμφωνία με τη Mothercare UK για την ανάπτυξη καταστημάτων Early Learning Centre στις χώρες των Βαλκανίων: Ρουμανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Σλοβενία, Κροατία, Σερβία, Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη και Μαυροβούνιο ανακοίνωσε η εταιρία Ι. Κλουκίνας - Ι. Λάππας.

Το συμβόλαιο δικαιόχρησης (franchise) με τη Mothercare UK αναμένεται να υπογραφεί στο επόμενο διάστημα οπότε η εταιρία θα προβεί σε νέα ανακοίνωση.

Τα νέα καταστήματα θα λειτουργήσουν εντός του 2008.

Τα Καταστήματα Early Learning Centre ξεκίνησαν το 1970 και σήμερα λειτουργούν 215 καταστήματα στη Μ. Βρετανία και σε ακόμη 19 χώρες. Σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τα παιδιά να μεγαλώσουν σωστά και να γίνουν ευτυχισμένοι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Κατέχουν ηγετική θέση στον χώρο του παιχνιδιού για τις ηλικίες 0-6 στη Μ. Βρετανία. Οι προδιαγραφές των προϊόντων είναι συμβατές με εκείνες της Μ. Βρετανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία με περισσότερα από 2.000 παιχνίδια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v