Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Akritas συμμετέχει στη ΜΕDWOOD 2016

Στόχος της φετινής συμμετοχής της Akritas στην MEDWOOD είναι, σύμφωνα με την εισηγμένη, η βελτίωση της επικοινωνίας της εταιρίας με τους συνεργάτες της και η ανταλλαγή απόψεων για τα νευραλγικά θέματα του κλάδου.

Η Akritas συμμετέχει στη ΜΕDWOOD 2016

Η βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου Ακritas θα συμμετέχει φέτος στην κλαδική έκθεση ΜEDWOOD που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 7 έως την Κυριακή 10 Απριλίου, στο εκθεσιακό κέντρο «Μetropolitan Expo», στην Αθήνα (Περιπτερο 3, Stand A4).

Στόχος της φετινής συμμετοχής είναι η βελτίωση της επικοινωνίας της εταιρίας με τους συνεργάτες της και η ανταλλαγή απόψεων για τα νευραλγικά θέματα του κλάδου. Η βιομηχανία Ακritas, με σχεδόν 40 χρόνια παρουσίας στον κλάδο, συνεχίζει να έχει ως βασική φιλοσοφία την προσωπική σχέση με όλους τους συνεργάτες της, επενδύοντας σταθερά στον ανθρώπινο παράγοντα σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας της.

Όπως σημειώνεται, η Akritas είναι σήμερα η μοναδική ελληνική βιομηχανία παραγωγής μοριοσανίδας που λειτουργεί μάλιστα σε συνεχή βάση από το 1977, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους συνεργάτες της.

Πρόσφατα η εταιρία παρουσίασε τo application «ΑΚRITAS CHROMA», μια εφαρμογή δειγματισμού των προϊόντων Ακritas για smart phones και tablets, η οποία είναι συμβατή με android και ΙΟS συσκευές. Το «ΑΚRITAS CHROMA» αποτελεί χρήσιμο εργαλείο διότι με αυτό υπάρχει άμεση και συνεχής ενημέρωση για τα χρώματα και σχέδια μελαμίνης και ΗPL, προσφέροντας μεγάλη παλέτα επιλογών σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο των κατασκευών και της διακόσμησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v