Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Συμμετοχή στο συνέδριο Private Banking & Wealth Management

Η Profile σκοπεύει να παρουσιάσει τις νέες λειτουργικότητες που διαθέτουν οι βραβευμένες πλατφόρμες τις οποίες αναπτύσσει για τον τομέα της διαχείρισης επενδύσεων.

Profile: Συμμετοχή στο συνέδριο Private Banking & Wealth Management
Η Profile Software, εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, υποστηρίζει τις εργασίες του συνεδρίου Private Banking & Wealth Management το οποίο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, στις 8 Απριλίου 2016 από τις 08:30 έως 15:00.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Profile σκοπεύει να παρουσιάσει τις νέες λειτουργικότητες που διαθέτουν οι βραβευμένες πλατφόρμες τις οποίες αναπτύσσει για τον τομέα της διαχείρισης επενδύσεων, με ήδη σημαντικό αριθμό επιτυχημένων εγκαταστάσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Στόχος του Cyprus Private Banking & Wealth Management συνεδρίου είναι η παρουσίαση και συζήτηση θεμάτων αναφορικά με τις νέες απαιτήσεις που δημιουργούνται στον τομέα της διαχείρισης επενδύσεων και το πως η καινοτομία θα συμβάλει στην ανάπτυξη και προσφορά νέων προϊόντων που στοχεύουν στην παροχή ανταγωνιστικότερων υπηρεσιών προς τους πελάτες. Κορυφαίοι ομιλητές από τα ΗΑΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελβετία και το Κατάρ καθώς επίσης την Κύπρο και την Ελλάδα, θα παρουσιάσουν διεθνείς πρακτικές και στρατηγικές για την αντιμετώπισή των προκλήσεων του κλάδου, μέσω της εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογικά λύσεων, οι οποίες προσφέρουν, μεταξύ άλλων, βέλτιστη εμπειρία στον πελάτη, αλλά και πλήρη συμμόρφωση στις κανονιστικές οδηγίες.

Οι επισκέπτες του συνεδρίου θα μπορούν να πληροφορηθούν και να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την συνεχώς βελτιούμενη λειτουργικότητα των υφιστάμενων συστημάτων της Profile, καθώς και για τις νέες πλατφόρμες της, που επιτρέπουν άμεση απόδοση, βελτιστοποίηση στην εξυπηρέτηση πελατών καθώς και επιχειρηματική ευελιξία, στους οργανισμούς.

Συγκεκριμένα, οι λύσεις περιλαμβάνουν:

Το IMSplus, τη βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, που καλύπτει ολοκληρωμένα τις απαιτήσεις των Wealth Management, Asset και Fund Management εταιρειών, Family Offices καθώς και Personal Banking & Brokerage οργανισμών.

Το Axia, τη web-based, omni-channel λύση που απευθύνεται στον τομέα του Wealth Management για οργανισμούς κάθε μεγέθους ή τύπου, προσφέροντας εναλλακτικές επιλογές υλοποίησης και οικονομίες μεγέθους χωρίς την ανάγκη εσωτερικής ΙΤ υποδομής. Επιπλέον η πλατφόρμα περιλαμβάνει λύση για client onboarding που αυτοματοποιεί τις διαδικασίες και προσφέρει μοναδική εμπειρία στον χρήστη, καθώς και εύχρηστο σχεδιασμό.

Το FMS.next, την κορυφαία τραπεζική πλατφόρμα που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις για Core Banking, Private Banks, Leasing and Financing, Collections, καθώς και την πρωτοποριακή λύση για P2P Lending, που συνδυάζει banking και investment management λειτουργικότητες.

Οι ομιλίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στα Αγγλικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v