Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Axon: Real Estate fund 100 εκ. € με τη Noonday

Την πρόθεσή της να δημιουργήσει Real Estate fund αρχικού ενεργητικού 100 εκατ. ευρώ, αλλά και να επεκταθεί στον τομέα του επιτραπέζιου νερού και αναψυκτικών, ανακοίνωσε και επίσημα στο πλαίσιο των παρουσιάσεών της στο Λονδίνο η Axon Holdings, επιβεβαιώνοντας πλήρως προηγούμενα δημοσιεύματα του Euro2day.gr. Η εταιρία συζητά με τη Noonday Asset Management.

Axon: Real Estate fund 100 εκ. € με τη Noonday
Την πρόθεσή της να δημιουργήσει Real Estate fund αρχικού ενεργητικού 100 εκατ. ευρώ, αλλά και να επεκταθεί στον τομέα του επιτραπέζιου νερού και αναψυκτικών, ανακοίνωσε και επίσημα στο πλαίσιο των παρουσιάσεών της στο Λονδίνο η Axon Holdings, επιβεβαιώνοντας πλήρως προηγούμενα δημοσιεύματα του Euro2day.gr.

Όπως αναφέρεται στην παρουσίαση στο πλαίσιο της Ελληνικής Ημέρας του Roadshow της Citigroup για μικρομεσαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, η Axon βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για τη δημιουργία Real Estate fund αρχικού ενεργητικού 100 εκατ. ευρώ το οποίο θα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και θα ειδικεύεται στην ανάπτυξη δεύτερης ή εξοχικής κατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr από το Λονδίνο, η Axon Holdings συζητά για τη δημιουργία του Real Estate fund με τη Noonday Asset Management, μέλος του χρηματοοικονομικού ομίλου Farallon ο οποίος έχει εισέλθει ως στρατηγικός επενδυτής και στη θυγατρική της Euromedica.

Η διοίκηση της AXON ανακοίνωσε επιπλέον ότι σκοπεύει να επεκταθεί στον τομέα των επιτραπέζιων νερών και αναψυκτικών, καθώς και σε αυτόν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν το Euro2day.gr με ρεπορτάζ του είχε αναφερθεί σε πρόθεση της Axon να εισέλθει στην εταιρία επιτραπέζιου ύδατος Σουρωτή, ενώ όσον αφορά στον τομέα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είχε δημοσιοποιηθεί από πλευράς Axon η πρόθεση εξαγοράς της ημερήσιας οικονομικής εφημερίδας ”ΚΕΡΔΟΣ”, συμφερόντων του κ. Θωμά Λιακουνάκου, η οποία τελικά δεν προχώρησε.

Χρ. Κίτσιος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v