Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Θα συμμετέχει στο 11ο Middle East Retail Banking Forum & Expo

Η Profile Software θα παρουσιάσει στο περίπτερο C22 τις πρόσφατες αναβαθμίσεις των συστημάτων της.

Profile: Θα συμμετέχει στο 11ο Middle East Retail Banking Forum & Expo
Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, συμμετέχει στις εργασίες του 11ου Middle East Retail Banking Forum & Expo που πραγματοποιείται στο Ritz Carlton DIFC, του Ντουμπάι, στις 18-19 Απριλίου, υποστηρίζοντας τις δραστηριότητες της τοπικής εταιρείας, η οποία αποτελεί το κομβικό σημείο για την επέκταση του ομίλου στην ευρύτερη περιοχή.

Η Profile Software θα παρουσιάσει στο περίπτερο C22 τις πρόσφατες αναβαθμίσεις των συστημάτων της, που αφορούν τις πλατφόρμες:

FMS.next, την κορυφαία τραπεζική πλατφόρμα που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις για Core Banking, Islamic Banking, Leasing and Financing και Collections ενώ παρέχει και πρωτοποριακή λύση για Marketplace Lending, συνδυάζοντας λειτουργικότητες banking και investment management.

IMSplus, τη διεθνώς βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, που καλύπτει ολοκληρωμένα τις απαιτήσεις των Wealth Management, Asset και Fund Management εταιρειών, Family Offices καθώς και Personal Banking & Brokerage οργανισμών.

Axia, τη web-based, omni-channel λύση που απευθύνεται στον τομέα του Wealth Management για οργανισμούς κάθε μεγέθους ή τύπου. Προσφέρει εναλλακτικές επιλογές υλοποίησης και οικονομίες μεγέθους χωρίς την ανάγκη εσωτερικής ΙΤ υποδομής. Επιπλέον η πλατφόρμα περιλαμβάνει λύση για client onboarding που αυτοματοποιεί τις διαδικασίες και προσφέρει μοναδική εμπειρία στον χρήστη καθώς και εύχρηστο σχεδιασμό.

H Profile θα παρουσιάσει το νέο εύρος λύσεων για τον FinTech χώρο απευθυνόμενη στην ευρύτερη περιοχή Europe Middle East & Africa, (EMEA), με έμφαση στην αποτελεσματική εφαρμογή των τραπεζικών και crowdfunding λειτουργιών.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των FinTech, Disruption & Innovation Seminars, τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, στελέχη της Profile θα παρουσιάσουν business cases με τίτλο "Alternative Finance and Banking industry synergies: How can Banks in the Middle East utilize this new trend?" απευθυνόμενα στον ευρύτερο τομέα του digital banking και alternative finance services.

Το Middle East Retail Banking Forum & Expo, θα προσφέρει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του χώρου να συζητήσουν με κορυφαίους προμηθευτές του χρηματοοικονομικού τομέα και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο κλάδο, καθώς παράλληλα με το συνέδριο θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις νέων προϊόντων αλλά και εξειδικευμένα σεμινάρια που απευθύνονται στις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v