Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η μετοχική σύνθεση της Ελγέκα

Τα συνολικά ποσοστά συμμετοχής και δικαιωμάτων ψήφου των μετόχων της, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η εταιρία Ελγέκα. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας κ. Αλέξανδρος Κατσιώτης διαθέτει ποσοστό 33,1971%.

Η μετοχική σύνθεση της Ελγέκα
Τα συνολικά ποσοστά συμμετοχής και δικαιωμάτων ψήφου των μετόχων της, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η εταιρία Ελγέκα.

Αναλυτικότερα, ο κ. Αλέξανδρος Κατσιώτης, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, κατέχει άμεσα 10.641.100 κοινές ονομαστικές μετοχές με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου,ήτοι ποσοστό 33,1971% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Η μέτοχος κα Έλλη συζ. Νικ. Δρακόπουλου, το γένος Γεωργίου Κατσιώτη, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., κατέχει άμεσα 10.509.000 κοινές ονομαστικές μετοχές με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 32,7850% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Η μέτοχος κα Ελένη Κατσιώτη, κατέχει άμεσα1.847.840 κοινές ονομαστικές μετοχές με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 5,7648% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Επισημαίνεται ότι δεν έχουν προκύψει μέχρι σήμερα νέες μεταβολές στα ποσοστά συμμετοχής των παραπάνω προσώπων ή άλλων προσώπων, που να χρήζουν ενημέρωσης και ότι στην παρούσα ανακοίνωση εμφανίζεται η ακριβή εικόνα των προσώπων που κατέχουν ή ασκούν δικαιώματα ψήφου στην εταιρία με ποσοστό τουλάχιστον 5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v