Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ωρες αγωνίας για το Mega

Ισως και αύριο θα υπάρξει η επίσημη ενημέρωση για τη στάση των μετόχων και τη διάσωση ή όχι του καναλιού. Ποιοι εμφανίζονται έτοιμοι να εισφέρουν κεφάλαια για το κανάλι.

Ωρες αγωνίας για το Mega

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες όσον αφορά το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Τηλέτυπος Α.Ε. δεν βγήκε «λευκός καπνός» για το αν οι μέτοχοι θα συμφωνήσουν στην απαιτούμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Μεγάλη είναι η αγωνία των εργαζομένων του σταθμού, οι οποίοι σε ενημέρωσή τους από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του MEGA Νίκο Πεφάνη, άκουσαν ότι ίσως και αύριο θα υπάρξει η επίσημη ενημέρωση για τη στάση των μετόχων και τη διάσωση ή όχι του καναλιού.

Στάση αναμονής τηρεί και η Ένωση Συντακτών, η οποία αναμένεται να ζητήσει και αυτή από την πλευρά της, επίσημη ενημέρωση από τους μετόχους.

Αύριο αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου και οι εργαζόμενοι του σταθμού στις εγκαταστάσεις του καναλιού για να προσδιορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο διοικητικό συμβούλιο ελέχθη ότι η πλευρά Μπόμπολα είναι διατεθειμένη να συνεισφέρει με 7,5 εκατ. ευρώ, η πλευρά Φιλιππόπουλου με 5 εκατ. ευρώ και η πλευρά Ψυχάρη με 5 εκατ. ευρώ. Το μπαλάκι περνά στην πλευρά Βαρδινογιάννη, αλλά και στις τράπεζες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v