Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση για την IDE από τη Raytheon

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η IDE έλαβε βραβείο διακεκριμένου συνεργάτη από την Raytheon. Το βραβείο αυτό απονέμεται από σε προμηθευτές κορυφαίων επιδόσεων, με αξιόπιστα προϊόντα και έγκαιρες παραδόσεις.

Βράβευση για την IDE από τη Raytheon

To Βραβείο Διακεκριμένου Συνεργάτη 4 αστέρων απονεμήθηκε στην IDE (Intracom Defense Electronics) από τη Raytheon, η οποία για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά βραβεύει την IDE.

Το βραβείο αυτό απονέμεται από τη Raytheon σε προμηθευτές κορυφαίων επιδόσεων, με αξιόπιστα προϊόντα και έγκαιρες παραδόσεις.

H Raytheon IDS καθιέρωσε το πρόγραμμα των ετήσιων Βραβείων Διακεκριμένων Συνεργατών, για επιβράβευση των προμηθευτών οι οποίοι έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και συνεργασία που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις του πελάτη.

Ο Δρ Γεώργιος Τρουλλινός, διευθύνων σύμβουλος της IDE, δήλωσε: «Η IDE τιμάται ως ένα μακροχρόνιο μέλος του προγράμματος επιβράβευσης της Raytheon, στο οποίο αντανακλάται η συνεχής δέσμευση για τον έλεγχο της ποιότητας, τη βελτίωση των διαδικασιών καθώς και την υψηλού επιπέδου υποστήριξη των πελατών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v