Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιντεάλ: Εκπρόθεσμη η γ.σ. της 17ης Οκτωβρίου

Η εταιρία Iντεάλ γνωστοποιεί ότι συγκαλεί εκ νέου τους μετόχους σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 28η Νοεμβρίου 2007 με θέματα το reverse split με την αντικατάσταση 3 παλαιών μετοχών με μια καινούργια, η μείωση του μετοχικού και η παράλληλη αύξηση με καταβολή μετρητών σε αναλογία (2ν/1π) λόγω της εκπρόθεσμης συγκλήσεως της προηγούμενης από 17.10.2007 επαναληπτικής Γενικής Συνελεύσεως.

Ιντεάλ: Εκπρόθεσμη η γ.σ. της 17ης Οκτωβρίου
Η εταιρία Iντεάλ γνωστοποιεί ότι το Δ.Σ. αποφάσισε, να συγκαλέσει εκ νέου τους μετόχους σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 28η Νοεμβρίου 2007 (και σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σε πρώτη και δεύτερη επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 10η Δεκεμβρίου 2007 και 21η Δεκεμβρίου 2007 αντίστοιχα) με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα αναφερόμενα στην σχετική Πρόσκληση.

Υπενθυμίζεται, ότι στα βασικά θέματα είναι το reverse split με την αντικατάσταση 3 παλαιών μετοχών με μια καινούργια, η μείωση του μετοχικού και η παράλληλη αύξηση με καταβολή μετρητών σε αναλογία (2ν/1π).

Η σύγκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης κρίνεται αναγκαία λόγω εκπρόθεσμης συγκλήσεως της προηγούμενης από 17.10.2007 επαναληπτικής Γενικής Συνελεύσεως.

Για το λόγο αυτό, η συγκαλούμενη Γενική Συνέλευση καλείται να αποφασίσει περί της ανάκλησης των προηγουμένων αποφάσεων και ακολούθως επί των ιδίων θεμάτων της προηγούμενης Ημερήσιας Διάταξης, ενώ παράλληλα θα προβεί σε περαιτέρω τροποποιήσεις του Καταστατικού της εταιρίας, που κρίθηκαν αναγκαίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v