Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Preferred Partner Clinic" η Mονάδα Εξωσωματικής του Ιασώ

Η αναγόρευση "Preferred Partner Clinic" από το Diplomatic Council συστήνει επισήμως και προτείνει το Institute of Life - Ιασώ σε όλες τις πρεσβείες, τα προξενεία και τα διπλωματικά σώματα ανά τον κόσμο.

Preferred Partner Clinic η Mονάδα Εξωσωματικής του Ιασώ
H Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life - Ιασώ αναγορεύτηκε και συστήνεται ως "Preferred Partner Clinic 2016" από το Diplomatic Council για τις ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες που παρέχει σε Έλληνες και διεθνείς ασθενείς.

Η αναγνώριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της διεθνούς πιστοποίησης κατά TEMOS International και TUV Hellas (TUV Nord) κατά ISO 9001 για το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και τις υπερσύγχρονες υποδοµές της.

To Diplomatic Council έχει έδρα τη Χάγη και είναι ένας Διεθνής Οργανισμός Σκέψης µε µέλη διεθνείς προσωπικότητες της διπλωματίας, της πολιτικής, της βιομηχανίας, της τέχνης και του αθλητισμού.

Η παγκοσμίου κύρους αναγόρευση "Preferred Partner Clinic" συστήνει επισήμως και προτείνει τη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής σε όλες τις πρεσβείες, τα προξενεία και τα διπλωματικά σώματα ανά τον κόσμο, καθώς συμμετέχει πλέον και στην παγκόσμια λίστα "DC - Preferred Partner Hospital Directory".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v