Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΡΕΚΑ: Καμία απαίτηση από τη Μαρινόπουλος

Η εταιρία επισημαίνει ότι δεν έχει ουδεμία απαίτηση από τη Μαρινόπουλος, ενώ συμπληρώνει ότι δεν είχε συναλλαγές με αυτήν ούτε στη χρήση 2015 ούτε και στην τρέχουσα.

ΚΡΕΚΑ: Καμία απαίτηση από τη Μαρινόπουλος
Η εταιρία ΚΡΕΚΑ Α.Ε., σε εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 4.1.3.1. και 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και του άρθρου 21 του ν. 3556/2007 και σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς το οποίο υπεβλήθη σε συνέχεια των πρόσφατων οικονομικών και νομικών εξελίξεων στην εταιρία «Μαρινόπουλος Α.Ε.» και με σκοπό την αποτελεσματική προστασία των επενδυτών από σχετικές φήμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και την εύρυθμη λειτουργία της χρηματιστηριακής αγοράς, γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:

- Η εταιρία ουδεμία απαίτηση έχει από την εταιρία «Μαρινόπουλος Α.Ε».

- Η εταιρία δεν είχε συναλλαγές με την εταιρία «Μαρινόπουλος Α.Ε.» τόσο εντός της χρήσης 2015 όσο και στην τρέχουσα χρήση.

- Με βάση τα ανωτέρω, οι πρόσφατες οικονομικές και νομικές εξελίξεις στην εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. δεν αξιολογούνται ως σημαντικές για την εταιρία μας και εκ των εν λόγω εξελίξεων ουδεμία επίπτωση αναμένεται να υπάρξει επί του κύκλου εργασιών, των αποτελεσμάτων, των ιδίων κεφαλαίων και της οικονομικής θέσεως της εταιρίας μας.

Σημειώνεται τέλος ότι δεν υφίσταται οποιοδήποτε άλλο ζήτημα ή γεγονός το οποίο να χρήζει ειδικής αναφοράς σχετικά με το ανωτέρω ζήτημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v