Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sato: Ανέλαβε δυο projects για ΟΤΕ και ΟΠΑΠ

Ανέλαβε το project για την εγκατάσταση γραφειακού εξοπλισμού στα νέα κεντρικά γραφεία της ΟΠΑΠ. Παράλληλα υπέγραψε συμφωνία τριετούς διάρκειας (2016-2018) με τον ΟΤΕ για την προμήθεια γραφειακού εξοπλισμού.

Sato: Ανέλαβε δυο projects για ΟΤΕ και ΟΠΑΠ

Η Sato ανακοινώνει δύο πολύ συμφωνίες ανάληψης & υλοποίησης έργων εντός του έτους 2016.

Πιο συγκεκριμένα:

1. H SATO ανέλαβε το project για την εγκατάσταση γραφειακού εξοπλισμού 840 θέσεων εργασίας στα νέα κεντρικά γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. στην Λεωφόρο Αθηνών 112.

Έχοντας παραγωγική μονάδα στην Θεσσαλονίκη κατασκεύασε διευθυντικά γραφεία, σταθμούς εργασίας, καθίσματα, βιβλιοθήκες και ερμάρια όπως και ηχοαπορροφητικά διαχωριστικά γραφειακών χώρων για το σύνολο του προσωπικού της Εταιρείας.

2. Η SATO προχώρησε σε υπογραφή πλαισιακής συμφωνίας τριετούς διάρκειας (2016-2018) με τον ΟΤΕ.ΑΕ για την προμήθεια γραφειακού εξοπλισμού. Η συμφωνία περιλαμβάνει και τις Θυγατρικές του ΟΤΕ Α.Ε. στην Ελλάδα.

Ήδη από τα τέλη Μαΐου παραδόθηκε ο εξοπλισμός για τα νέα γραφεία του ΟΤΕ ESTATE στο Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι καθώς και ο γραφειακός εξοπλισμός για τις Εταιρείες ΟΤΕ Α.Ε. και ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Ε. στα κεντρικά γραφεία της Παιανίας, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v