Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επενδύσεις 4,5 εκατ. ολοκλήρωσε η Inform Λύκος

Η εταιρεία, ολοκληρώνοντας επενδύσεις €4,5 εκ. σε μηχανολογικό εξοπλισμό και λογισμικό, παρουσίασε σε εκδήλωση καινοτόμες λύσεις για αποτελεσματικότερη επικοινωνία.

Επενδύσεις 4,5 εκατ. ολοκλήρωσε η Inform Λύκος

Η INFORM ΛΥΚΟΣ παρουσίασε κατά την τριήμερη εκδήλωση "AURUM IΝNOVATION DAYS" στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί, στις 28, 29 και 30 Ιουνίου, ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στον κόσμο της διαδραστικής επικοινωνίας, μέσα από όλα τα κανάλια διάχυσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ραγδαία εξέλιξη στις τεχνολογίες ψηφιακής εκτύπωσης τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, προσφέρει σήμερα τη δυνατότητα της άμεσης, εξατομικευμένης πληροφόρησης, με τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο.

Η εταιρεία, ολοκληρώνοντας επενδύσεις €4,5 εκ. σε μηχανολογικό εξοπλισμό και λογισμικό, παρουσίασε καινοτόμες λύσεις για αποτελεσματικότερη επικοινωνία. Την εκδήλωση παρακολούθησαν κορυφαία στελέχη της αγοράς, από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.

Η INFORM ΛΥΚΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους τίμησαν την εταιρεία με την παρουσία τους, καθώς και όλους τους συνεργάτες που βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v