Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο εταιρικό website για τη Revoil

Μέσω του νέου site o επισκέπτης θα μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές, να αναζητήσει το πρατήριο που τον ενδιαφέρει ανά περιοχή, να συνδεθεί απευθείας στα social media της εταιρίας κ.ά.

Νέο εταιρικό website για τη Revoil
Η εταιρία Revoil παρουσίασε το νέο της εταιρικό website, www.revoil.gr, το οποίο σχεδίασε και ανέπτυξε η Hellas Sites, με στόχο τη διευκόλυνση την ενημέρωση των καταναλωτών και των συνεργατών της.

Μέσω του νέου site www.revoil.gr o επισκέπτης θα μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές, να αναζητήσει το πρατήριο που τον ενδιαφέρει ανά περιοχή και βάσει συγκεκριμένων φίλτρων, όπως προϊόντα (π.χ. diesel xtra4 revolution ή καύσιμα για σκάφη) ή υπηρεσίες (π.χ. κάρτα «Επιλέγω» ή 24ωρο).

Παράλληλα μπορεί να πλοηγηθεί στο πρατήριο που θα επιλέξει, μέσω του προγράμματος πλοήγησης που είναι εγκατεστημένο στο κινητό.

Τέλος, θα μπορεί να συνδεθεί απευθείας στα social media της εταιρίας, να εγγραφεί στο newsletter, να παρακολουθήσει τηλεοπτικά spot της εταιρίας καθώς και πολλές ακόμα δυνατότητες προκειμένου να ανακαλύψει όλες τις δραστηριότητες της Revoil.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v