Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην IDE η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών Πολεμικού Ναυτικού

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενημερώσεων των σπουδαστών και επιτελών της Σχολής για βασικές και σημαντικές βιομηχανικές δραστηριότητες και υποδομές της χώρας στο χώρο της άμυνας.

Στην IDE η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών Πολεμικού Ναυτικού
Στο πλαίσιο των ενημερώσεων σε βασικές και σημαντικές βιομηχανικές δραστηριότητες και υποδομές της χώρας στο χώρο της άμυνας, η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών του Πολεμικού Ναυτικού (ΣΔΕΠΝ) επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της IDE (Intracom Defense Electronics).

Η ΣΔΕΠΝ καταρτίζει και επιμορφώνει στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού για την εκτέλεση επιτελικών και διοικητικών καθηκόντων σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας.

Ανώτερα στελέχη της εταιρίας υποδέχτηκαν τους σπουδαστές και επιτελείς της Σχολής, τους ενημέρωσαν για τα προϊόντα, τις δυνατότητες πιθανής συνεργασίας με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τις τρέχουσες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς βιομηχανίες του χώρου της άμυνας καθώς και τα πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής επικοινωνιακών και ηλεκτρονικών συστημάτων που συμμετέχει η εταιρία.

Παράλληλα, οι σπουδαστές και επιτελείς της ΣΔΕΠΝ ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες και τις μονάδες παραγωγής της εταιρίας όπου διαφάνηκαν οι σημαντικές δυνατότητες της IDE και, σύμφωνα με την εταιρία, την έχουν αναδείξει σε κορυφαία βιομηχανία τηλεπικοινωνιακών και ηλεκτρονικών αμυντικών συστημάτων στην εγχώρια αγορά και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v