Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dionic: Στα 10/1 το reverse split

Η τιμή κάθε ομολόγου θα είναι 15.000 ευρώ, η διάρκεια του δανείου 1 έτος, το επιτόκιο Euribor συν 5% και κάθε ομολογία θα μετατρέπεται προς 50.000 κοινές μετοχές με τιμή μετατροπής 0,30 ευρώ ανά μετοχή.

Dionic: Στα 10/1 το reverse split

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη γενική συνέλευση της Dionic, η οποία αποφάσισε:

- Το reverse split των μετοχών της εταιρίας με αποτέλεσμα μία νέα μετοχή να αντικαθιστά 10 παλαιές. Έτσι το σύνολο των μετοχών της εταιρίας θα μειωθεί σε 1.417.311.

- Τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από τα 3 ευρώ στο 0,30 ευρώ, με παράλληλη μείωση των αρνητικών αποθεματικών.

- Την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, μη διαπραγματεύσιμου, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των μετόχων.

Η τιμή κάθε ομολόγου θα είναι 15.000 ευρώ, η διάρκεια του ομολογιακού δανείου 1 έτος, το επιτόκιο Euribor συν 5% και κάθε ομολογία θα μετατρέπεται προς 50.000 κοινές μετοχές (τιμή μετατροπής ανά μετοχή 0,30 ευρώ). Στόχος της διοίκησης είναι η γρήγορη μετατροπή του ομολογιακού δανείου σε μετοχές.

Η εταιρία δεν έχει ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις προς εργαζόμενους και προμηθευτές, ενώ σε διαδικασία βρίσκεται η ρύθμιση των υποχρεώσεών της προς τη Eurobank. Τα κεφάλαια του ΜΟΔ (η άντληση κεφαλαίων θα γίνει έως 19 Σεπτεμβρίου) θα χρησιμοποιηθούν για αποπληρωμή υποχρεώσεων και για κεφάλαιο κίνησης με στόχο την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v