Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο CEO της Dur ομιλητής στο Εθνικό Συνέδριο Erasmus 2016

O Θ. Δούρος υπογράμμισε πως η πρόοδος και η ανάπτυξη προκύπτουν μόνο μέσα από ριζικές αλλαγές και έκλεισε την ομιλία του παρακινώντας τους φοιτητές να κάνουν την ανατροπή, να μην διστάζουν να υιοθετούν καινοτόμες αντιλήψεις.

Ο CEO της Dur ομιλητής στο Εθνικό Συνέδριο Erasmus 2016

Στο Εθνικό Συνέδριο Erasmus 2016 που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 15 -17 Ιουλίου στο Συνεδριακό Κτίριο του Πανεπιστήμιου Πατρών, συμμετείχε με ομιλία ο κος Θεόδωρος Δούρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Dur.

Μιλώντας στους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Πάτρας αλλά και εκπροσώπους από τα σπουδαιότερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ευρώπης, ο κος Δούρος τόνισε την σπουδαιότητα της ουσιαστικής εξωστρέφειας, της εξωστρέφειας που δεν σταματά σε θεωρητικό επίπεδο αλλά σε παρακινεί αδιάλειπτα να αναζητάς και να επιδιώκεις νέα κανάλια επικοινωνίας.

Επιπλέον, ο κος Δούρος υπογράμμισε πως η πρόοδος και η ανάπτυξη προκύπτουν μόνο μέσα από ριζικές αλλαγές και έκλεισε την ομιλία του παρακινώντας τους φοιτητές να κάνουν την ανατροπή, να μην διστάζουν να υιοθετούν καινοτόμες αντιλήψεις και πρακτικές και να έρθουν σε ρήξη με το κατεστημένο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v