Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βογιατζόγλου Systems: Τι σχεδιάζει για την Beta Wood

Γιατί συμμετέχει με 70% στην Beta Wood. Πότε αναμένεται να ξεκινήσει δραστηριότητα και τι μπορεί να προσδοκά από αυτήν η εισηγμένη εταιρεία.

Βογιατζόγλου Systems: Τι σχεδιάζει για την Beta Wood
Η Βογιατζόγλου Systems ανακοίνωσε χθες τη σύσταση νέας θυγατρικής εταιρείας με την επωνυμία Beta Wood, στην οποία η εισηγμένη θα συμμετέχει με 70% (το άλλο 30% ελέγχεται από φυσικό πρόσωπο).

Σκοπός της νέας εταιρείας είναι η παραγωγή, επεξεργασία, μεταποίηση, επισκευή και συντήρηση πάσης φύσεως επίπλων, ραφιών, εξαρτημάτων και άλλων εν γένει συναφών ειδών και προϊόντων για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

«Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων και το αντικείμενο δραστηριότητας της νέας μονάδας έρχεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά. Η νέα εταιρεία θα υλοποιεί και ένα μέρος εργασιών που η Βoγιατζόγλου Systems μέχρι σήμερα αναθέτει σε τρίτους», δηλώνουν στο Euro2day.gr κύκλοι προσκείμενοι στην εταιρεία, συμπληρώνοντας:

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία αναζήτησης μίσθωσης του βιομηχανικού κτιρίου που απαιτείται και στόχος μας είναι η δραστηριότητα να μπορέσει να ξεκινήσει μέσα στο φθινόπωρο. Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο των 200.000 ευρώ είναι επαρκές για την επένδυση, ενώ τα αποτελέσματα της νέας εταιρείας δεν αναμένεται να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική πορεία του ομίλου.

Η σύσταση της εν λόγω εταιρείας εντάσσεται στο πλαίσιο των στρατηγικών επιλογών ανάπτυξης και επενδύσεων της Βoγιατζόγλου Systems για την περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της στα παραπάνω επιχειρηματικά αντικείμενα», όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Κατά την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης στις 30 Ιουνίου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της κ. Νίκος Βογιατζόγλου είχε δηλώσει πως:

α) Φετινός στόχος της εταιρείας είναι να αποφύγει την έλευση ζημιογόνου αποτελέσματος και πως

β) Δεν εισηγήθηκε τη διανομή μετρητών στους μετόχους (παρά την περυσινή πώληση ακινήτου στο εξωτερικό) καθώς σε περιόδους κρίσης και αβεβαιότητας, οι εταιρείες πρέπει να έχουν μειωμένη έκθεση στον τραπεζικό δανεισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v