Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Περσεύς

Η συνολική άσκηση των αρμοδιοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου δίδεται στους κ.κ. Γεώργιο Αντύπα του Βασιλείου και Χρήστο Μπουγιουκλή του Αθανασίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Περσεύς

Η ΠΕΡΣΕΥΣ γνωστοποιεί ότι κατόπιν των υποβληθέντων παραιτήσεων των Ιωάννη Στεφανή Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, Βασιλείου Στεφανή μέλους του ΔΣ και Ιωάννη Ανδριανόπουλου μέλους του ΔΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά την από 28/07/2016 συνεδρίασή του, σε αντικατάστασή τους εξέλεξε τους κ.κ. Χρήστο Μπουγιουκλή, Εκτελεστικό Μέλος, Μιχαήλ Παναγή, Μη Εκτελεστικό Μέλος, και Χρήστο Γιαρλέλη, Μη Εκτελεστικό Μέλος, για το υπόλοιπο της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ως άνω εκλογή των νέων μελών θα εγκριθεί από την αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

Κατόπιν τούτων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανασυγκροτήθηκε σε σώμα και θα έχει την ακόλουθη σύνθεση με τις παρακάτω ιδιότητες:

1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ του Βασιλείου, Πρόεδρος του Δ.Σ. - Εκτελεστικό μέλος.

2. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ του Βασιλείου, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος.

3. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ του Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό μέλος.

4. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ του Ιωάννη, Μη εκτελεστικό μέλος.

5. ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΝΑΓΗΣ του Νεοκλή, Μη εκτελεστικό μέλος.

6. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΝΟΥ του Αριστείδη, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΡΛΕΛΗΣ του Ελευθερίου, Μη εκτελεστικό μέλος.

Σημειώνεται ότι η συνολική άσκηση των αρμοδιοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αναφέρονται στο καταστατικό της εταιρείας, εκτός των περιπτώσεων που ο νόμος ή το καταστατικό απαιτούν συλλογική ενέργεια, ενώπιον κάθε τρίτου προσώπου φυσικού ή νομικού προσώπου, αλλά και πάσης αρχής, δίδεται στους κ.κ. Γεώργιο Αντύπα του Βασιλείου και Χρήστο Μπουγιουκλή του Αθανασίου, ενώ αρμοδιότητες για τη διενέργεια περιορισμένων πράξεων χορηγήθηκαν και στα στελέχη της εταιρίας κ.κ. Ιωάννη Παναγιωτόπουλο του Aναστασίου, Οικονομικό Διευθυντή και Γεώργιο Πετρόπουλο του Σταματίου, κατά τις ειδικότερες διακρίσεις που ορίζονται στο σχετικό πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v