Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Performance Technologies: Στις 8/9 η ΓΣ για διανομή κερδών

Τη διάθεση κερδών και την έκδοση ομολογιακού δανείου, καλείται να αποφασίσει η Γενική Συνέλευση της Performance Technologies.

Performance Technologies: Στις 8/9 η ΓΣ για διανομή κερδών

Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Performance Technologies στις 8 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, στα γραφεία της εταιρείας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης, αρ. 338.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και του ομίλου της 19ης εταιρικής χρήσης (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2015), της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή.

2. Έγκριση σχετικά με τη διάθεση κερδών της 19ης εταιρικής χρήσης (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2015).

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 19ης εταιρικής χρήσης (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2015) και των διαχειριστικών ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

4. Έγκριση καταβολής αμοιβών και αποζημιώσεων σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κατά την 19ης εταιρική χρήση (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2019) και προέγκριση καταβολής αμοιβών και αποζημιώσεων σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για την τρέχουσα εταιρική χρήση (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2016).

5. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή - λογιστή από το μητρώο ορκωτών ελεγκτών - λογιστών, για τη χρήση 2016 και την έκδοση ετήσιου φορολογικού πιστοποιητικού του Ν. 2238/94.

6. Αλλαγή διεύθυνσης της έδρας της Εταιρείας και Τροποποίηση άρθρου 3 «Έδρα» του Καταστατικού.

7. Έγκριση έκδοσης Ομολογιακού Δανείου και εξουσιοδότηση ΔΣ για υλοποίηση της απόφασης.

8. Διάφορες ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας της Γ.Σ. για τη λήψη απόφασης σε οποιοδήποτε από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει στις 19 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, στον ίδιο χώρο. Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα είναι τα ως άνω αναφερόμενα θέματα με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v