Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνικός Πρωταθλητής στα ΕΒΑ 2016/2017 η ELTON

Εθνικός Πρωταθλητής στα ΕΒΑ 2016/2017 η ELTON
Ο όμιλος εταιριών ELTON αξιολογήθηκε και διακρίθηκε στην α΄ φάση του διαγωνισμού και περνάει τώρα στο δεύτερο στάδιο όπου θα διεκδικήσει το βραβείο «Ruban d'Honneur».

Ο όμιλος εταιριών ELTON διακρίθηκε ως Εθνικός Πρωταθλητής της Ελλάδας στον διαγωνισμό European Business Awards, που υποστηρίζεται από τον RSM, τη διαγωνιστική διοργάνωση των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και έχει συσταθεί για να επιβραβεύσει την επιχειρηματική αριστεία και τη βέλτιστη πρακτική στην Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Κοινότητα.

Η Κριτική Επιτροπή για τα βραβεία -10η χρονιά διοργάνωσης φέτος- απαρτίζεται από ηγέτες επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς και πολιτικούς εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη και στη φετινή διοργάνωση αξιολόγησε περισσότερες από 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες.

Ο όμιλος εταιριών ELTON αξιολογήθηκε και διακρίθηκε στην α΄ φάση του διαγωνισμού, από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή αξιολόγησης για τις βασικές αξίες της ΕΒΑ, την καινοτομία, την ηθική, τα επιτυχή αποτελέσματα και περνάει τώρα στο δεύτερο στάδιο του διαγωνισμού, το οποίο περιλαμβάνει παρουσίαση σε video και δημόσια αξιολόγηση, για την απονομή του βραβείου «Ruban d'Honneur».

Σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει: «Είμαστε πολύ περήφανοι που η ELTON επελέγη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως Εθνικός Πρωταθλητής. Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία είναι ευρέως αναγνωρισμένα ως η βιτρίνα για τις πιο δυναμικές εταιρείες της Ευρώπης και αναγνωρίζουν τον όμιλο εταιριών ELTON, ως μία από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στην Ευρώπη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v