Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα γραφεία της ΕΥΑΘ ο Γιάννης Τσιρώνης

Το νερό είναι κοινό αγαθό κι η διασφάλιση της ύδρευσης - αποχέτευσης είναι ευθύνη της πολιτείας, ως εκ τούτου πρέπει να έχει πάντα δημόσιο χαρακτήρα, τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός στη συνάντηση με τον Γ. Κρεστενίτη.

Στα γραφεία της ΕΥΑΘ ο Γιάννης Τσιρώνης
Το τρίπτυχο του αναπτυξιακού σχεδιασμού της ΕΥΑΘ Α.Ε. το επόμενο διάστημα, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ύδρευσης - αποχέτευσης, γεωγραφική επέκταση και μεταφορά τεχνογνωσίας, παρουσίασε σήμερα στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννη Τσιρώνη, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, καθηγητής Γιάννης Ν. Κρεστενίτης, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

«Χαιρετίζουμε την προσπάθεια της διοίκησης της ΕΥΑΘ για διασφάλιση της αειφορικής διαχείρισης του νερού και ασφαλή διάθεσή του στους πολίτες», σημείωσε ο κ. Τσιρώνης, τονίζοντας ότι «το νερό είναι κοινό αγαθό κι η διασφάλιση της ύδρευσης - αποχέτευσης είναι ευθύνη της πολιτείας, ως εκ τούτου πρέπει να έχει πάντα δημόσιο χαρακτήρα». Ο κ. Κρεστενίτης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αξιοποίηση του νέου στελεχιακού δυναμικού που προβλέπεται να προσληφθεί το επόμενο διάστημα με διαδικασίες ΑΣΕΠ, όπως και στην ανάγκη επέκτασης του διυλιστηρίου, ώστε να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες.

Ο αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας συνοδευόταν από τη συντονίστρια της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πρασίνων, Χ. Ευθυμιάτου, και μέλη του κόμματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v