Παρουσίαση της Q & R στο επενδυτικό κοινό

Τα σχέδια επέκτασης της Quality & Reliability, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια παρουσίασης στο επενδυτικό κοινό, στο πελατολόγιο της οποίας υπάρχουν περισσότερες απο 100 μεγάλες επιχειρήσεις και πάνω απο 40 μεγάλοι οργανισμοί.

Παρουσίαση της Q & R στο επενδυτικό κοινό
Τα επεκτατικά της σχέδια παρουσίασε η Quality & Reliability κατά την διάρκεια ενημερωτικής ημερίδας προς το επενδυτικό κοινό, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2002.

Στην ημερίδα όπου έγινε εκτεταμένη παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούσαν στα τελευταία οικονομικά στοιχεία, στο παρόν και το μέλλον του ομίλου, στους πελάτες και τα έργα καθώς επίσης και στα νέα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί και η εταιρία σκοπεύει να προωθήσει στην αγορά.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στα επεκτατικά σχέδια της Quality & Reliability στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, αλλά και στην πορεία της μετοχής στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Συζητήθηκαν τέλος οι αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Q&R η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 03.09.02.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Q&R αποδεικνύοντας το σεβασμό της προς το ευρύ επενδυτικό κοινό και με στόχο τη διαρκή και έγκυρη ενημέρωση και τη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί μια σειρά παρόμοιων ενημερωτικών Ημερίδων για το επενδυτικό κοινό μέσα στο 2002.

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εισηγμένων Εταιρειών στο Χ.Α.Α., καθώς επίσης και στα κεντρικά γραφεία της στο Χολαργό.

Υπενθυμίζεται ότι η Q&R, η οποία αποτελεί σήμερα τη βασική επιχειρηματική μονάδα ανάπτυξης και παραγωγής λογισμικού του Ομίλου Πουλιάδη, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων.

Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 100 μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 40 μεγάλοι Οργανισμοί, Υπουργεία και άλλες Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημοσίου τομέα και της Ευρωπαϊκής επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v