Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγροτική Τράπεζα: Οκτώ οι ”μνηστήρες” για Ροδόπη

Οκτώ εταιρίες, μεταξύ των οποίων οι εισηγμένες Εβροφάρμα και Κρι Κρι κατέθεσαν μη δεσμευτική εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά της συμμετοχής της στην γαλακτοβιομηχανία Ροδόπη, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα. Επισημαίνεται ότι η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, η ΕΛΒΙΖ και η ΣΕΒΑΘ ελέγχουν το 97,12% της γαλακτοβιομηχανίας.

Αγροτική Τράπεζα: Οκτώ οι ”μνηστήρες” για Ροδόπη
Οκτώ εταιρίες, μεταξύ των οποίων οι εισηγμένες Εβροφάρμα και Κρι Κρι κατέθεσαν μη δεσμευτική εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά της συμμετοχής της στην γαλακτοβιομηχανία Ροδόπη, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα.

Επισημαίνεται ότι η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, η ΕΛΒΙΖ και η ΣΕΒΑΘ ελέγχουν το 97,12% της γαλακτοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: ”H Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. γνωστοποιεί την εμπρόθεσμη λήψη μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007 (ώρα 17:00), μη δεσμευτικών Εκδηλώσεων Ενδιαφέροντος για την πώληση της συμμετοχής της στην εταιρία ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ”ΡΟΔΟΠΗ” Α.Ε. από τους κάτωθι Υποψήφιους Επενδυτές:

1. ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε. (FERRO)

2. ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Α.Β.Ε.Ε.

3. FRIESLAND HELLAS A.E.B.E.

4. ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε.

5. ΚΡΙ-ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

6. ”ΝΕΟΓΑΛ” - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε.

7. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ - ”ΣΕΚΕ” Α.Ε.

8. ΤΥΡΑΣ Α.Ε.

Η αξιολόγηση των ενδιαφερόμενων Υποψηφίων Επενδυτών για την επιλογή αυτών που θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στη Β’ φάση της διαδικασίας θα ολοκληρωθεί εντός περίπου 7 (επτά) ημερών, σύμφωνα με τη Διαδικασία του Διαγωνισμού”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v