Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελγέκα: Παραίτηση του αναπληρωτή CEO

O κ. Παρασκευάς Τοκτόκογλου, ως σήμερα Αναπληρωτής Διευθύνοντος Συμβούλου και Οικονομικός Διευθυντής της Ελγέκα, υπέβαλε την παραίτηση του από τις παραπάνω θέσεις για οικογενειακούς λόγους.

Ελγέκα: Παραίτηση του αναπληρωτή CEO
O κ. Παρασκευάς Τοκτόκογλου, ως σήμερα Αναπληρωτής Διευθύνοντος Συμβούλου και Οικονομικός Διευθυντής της Ελγέκα, υπέβαλε την παραίτηση του από τις παραπάνω θέσεις για οικογενειακούς λόγους, καθώς και από τις θέσεις τις οποίες κατείχε στα Διοικητικά Συμβούλια ορισμένων εκ των εταιριών του Ομίλου.

Ο κ. Παρασκευάς Τοκτόκογλου παραμένει ως Μέλος στο Δ.Σ. της Μητρικής εταιρίας Ελγέκα και της θυγατρικής της ΒΙΟΤΡΟΣ, όπου θα ασχολείται με στρατηγικά έργα (projects) αξιοποιώντας τη γνώση κα την εμπειρία του.

Στο Δ.Σ. της Ελγέκα θα ασκεί τα καθήκοντά του με την ιδιότητα του μη Εκτελεστικού Μέλους από Εκτελεστικό Μέλος που ήταν πριν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο συνήλθε σήμερα Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2007, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του και την αναγνώρισή του για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχε στην εταιρία και στον Όμιλο ο κ. Παρασκευάς Τοκτόκογλου από τις παραπάνω θέσεις και γενικά τα 20 χρόνια της μέχρι τώρα συνεργασίας του με την Ελγέκα, παρουσίασε το νέο Οικονομικό Διευθυντή της εταιρίας και του Ομίλου, κ. Παχή Γεώργιο, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα τα καθήκοντά του.

Ο κ. Παχής Γεώργιος σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και εργάστηκε στην PRICEWATERHOUSE, στην ΕΛΑΪΣ, στην PROSPORTS A.E., στη BAYER HELLAS AEBE ως Οικονομικός Διευθυντής για περίπου 6 χρόνια και στη ΝΕΟΣΕΤ τα πρώτα 5 χρόνια ως Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής και τα τελευταία 6 χρόνια ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ομίλου.

Ταυτόχρονα ασκούσε τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου στη ΒΙΕΝΤΕ. Συμμετείχε ως μέλος τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΟΣΕΤ όσο και σε όλα τα Δ.Σ. των θυγατρικών της με την ίδια ιδιότητα.

Σε συνέχεια των παραπάνω, το Δ.Σ. της εταιρίας του οποίου η θητεία λήγει στις 13/11/2011 και του οποίου η σύνθεση ως προς τα μέλη παραμένει η ίδια, με μόνη την αλλαγή της ιδιότητας του κ. Παρασκευά Τοκτόκογλου από Εκτελεστικό Μέλος σε μη Εκτελεστικό Μέλος, θα έχει ως εξής:

1. Αλέξανδρος Κατσιώτης του Γεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος,

2. Έλλη Δρακοπούλου συζ. Νικολάου, Αντιπρόεδρος-Εκτελεστικό Μέλος,

3. Βασίλειος Ευγένιος του Μιχαήλ, Γενικός Διευθυντής-Εκτελεστικό Μέλος,

4. Παρασκευάς Τοκτόκογλου του Χαραλάμπους, μη Εκτελεστικό Μέλος,

5. Μιχαήλ Φανδρίδης του Εμμανουήλ, μη Εκτελεστικό Μέλος,

6. Στυλιανός Γεωργιουδάκης του Στυλιανού, μη Εκτελεστικό Μέλος,

7. Στυλιανός Στεφάνου του Μάρκου, μη Εκτελεστικό Μέλος (Ανεξάρτητο) και

8. Κυριάκος Σαχανίδης του Σωκράτη, μη Εκτελεστικό Μέλος (Ανεξάρτητο).



Η ανωτέρω αλλαγή της ιδιότητας του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Παρασκευά Τοκτόκογλου από Εκτελεστικό σε μη Εκτελεστικό υπόκειται στην έγκριση της επόμενης Τακτικής ή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v