Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Διεθνή Εκθεση Sial μετέχει η Δωδώνη

Τα τρία τελευταία χρόνια οι πωλήσεις της Δωδώνη στο εξωτερικό έχουν αυξηθεί κατά 20%.

Στην Διεθνή Εκθεση Sial μετέχει η Δωδώνη

Η Δωδώνη συμμετέχει για ακόμα μια φορά στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «SIAL 2016» με στόχο να παρουσιάσει το εμπλουτισμένο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της στο διεθνές κοινό.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα τρία τελευταία χρόνια οι πωλήσεις της Δωδώνη στο εξωτερικό έχουν αυξηθεί κατά 20%.

Ο κ. Tom Seepers, Διευθύνων Σύμβουλος της Δωδώνη δήλωσε: «Η συμμετοχή μας φέτος στη Διεθνή Έκθεση SIAL αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας να αυξήσουμε τις εξαγωγές μας και να ενδυναμώσουμε την παρουσία της Δωδώνη στις διεθνείς αγορές. Ήδη η Δωδώνη αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε επίπεδο εξαγωγών, με πωλήσεις σε 40 χώρες παγκοσμίως. Καθώς ενισχύουμε διαρκώς το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο, περιλαμβάνοντας και αυτά που παράγονται στο νέο εργοστάσιο Χαλλουμιού στην Κύπρο, η έκθεση SIAL μας δίνει την ευκαιρία να συστήσουμε τα προϊόντα μας σε ένα ευρύτερο, διεθνές κοινό. Στην Ελλάδα, η Δωδώνη αποτελεί συνώνυμο των προϊόντων υψηλής ποιότητας που παρασκευάζονται από τα αγνότερα υλικά και είμαστε περήφανοι που πρεσβεύουμε την ελληνική αριστεία διεθνώς»

Η Διεθνής Έκθεση SIAL διοργανώνεται στο Παρίσι από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2016 και αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο. Η συγκεκριμένη έκθεση φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του μέλλοντος και να αναπτύξουν ένα παγκόσμιο δίκτυο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v