Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Profile στο συνέδριο WMA Summit 2016 στο Λονδίνο

Η εταιρία υποστηρίζει τις εργασίες του συνεδρίου WMA Summit, παρουσιάζοντας το εύρος των λύσεων που προφέρει για τον κλάδο Wealth Management.

Η Profile στο συνέδριο WMA Summit 2016 στο Λονδίνο

Η Profile Software ανακοινώνει την υποστήριξή της στο ετήσιο συνέδριο WMA Summit 2016, που πραγματοποιείται στις 9 Νοεμβρίου στο The Grange Hotel Tower Bridge.

Το WMA Summit διοργανώνεται από το Wealth Management Association στο Ηνωμένο Βασίλειο, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 400 επαγγελματίες του κλάδου, με στόχο να συζητήσουν τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στο χώρο και οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το κανονιστικό πλαίσιο, το Brexit, τις τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και τα μέσα βελτίωσης της εμπειρίας του χρήστη.

Νέες τάσεις και θέματα που αναμένεται να επηρεάσουν τον τομέα διαχείρισης επενδύσεων πρόκειται να αναλυθούν, δίνοντας την ευκαιρία στους επαγγελματίες του χώρου να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το μέλλον του κλάδου και το ρόλο που διαδραματίζει στην ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης.

Η Profile Software υποστηρίζει τις εργασίες του συνεδρίου WMA Summit, παρουσιάζοντας το εύρος των λύσεων που προφέρει για τον κλάδο Wealth Management:

- IMSplus: τη διεθνώς βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, που παρέχει μία ολοκληρωμένη front-to-back λύση, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις για Wealth Management, Asset, Fund Management και Family Offices.

- Axia: την omni-channel Wealth Management λύση, η οποία προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους υλοποίησης. Παράλληλα, πέρα από το πλήρες φάσμα λειτουργιών διαχείρισης χαρτοφυλακίου που διαθέτει, περιλαμβάνει financial planning και δυναμικό client onboarding μέσω ενός εύχρηστου σχεδιασμού.

Επιπλέον, η Profile Software έχει αναπτύξει μία μοναδικά σχεδιασμένη λύση "Alternative Finance", βασισμένη στην κορυφαία τραπεζική πλατφόρμα FMS.next, συνδυάζοντας banking και investment management λειτουργικότητες.

Για εγγραφές στο WMA Summit 2016, στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (www.thewma.co.uk).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v