Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Με 5,13% στην εταιρία Φιλοκτήτης

Η Euromedica απέκτησε συμμετοχή 5,13% στην εταιρία Φιλοκτήτης, με τη συμμετοχή της στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που πραγματοποίησε η τελευταία.

Euromedica: Με 5,13% στην εταιρία Φιλοκτήτης
Η Euromedica απέκτησε συμμετοχή 5,13% στην εταιρία Φιλοκτήτης - Κέντρο Αποκατάστασης Επανένταξης και περίθαλψης Ηλικιωμένων, Αναπήρων και Πασχόντων Ατόμων, με τη συμμετοχή της στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που πραγματοποίησε η τελευταία.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Euromedica μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, απέκτησε 382.615 μετοχές της Φιλοκτήτης, έναντι 3.060.920 ευρώ.

Το Κέντρο Αποκατάστασης, που ξεκίνησε τη λειτουργία του εντός του τρέχοντος έτους, βρίσκεται στην περιοχή Καρελλά στο Κορωπί, καταλαμβάνει συνολική επιφάνεια 22.500 τ.μ., επί ακινήτου έκτασης 75.690 τ.μ. και διαθέτει 125 κλίνες για εσωτερική νοσηλεία, ενώ δέχεται και εξωτερικούς ασθενείς.

Η εταιρία Φιλοκτήτης έχει στην κατοχή της και ένα ακίνητο επίσης στο Κορωπί, στη θέση Προφήτης Ηλίας, έκτασης 65.947 τ.μ.

Η ανωτέρω συμμετοχή της Euromedica, εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρίας για επέκταση στο χώρο των κέντρων αποκατάστασης, που έχει ήδη ξεκινήσει με τη συμμετοχή της στις εταιρίες ΑΡΩΓΗ Α.Ε. και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε., στην περιοχή της Λάρισας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v