Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την αγορά ιδίων μετοχών ενέκρινε η Γ.Σ. της Παπουτσάνης

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 24 μήνες, ο ανώτατος αριθμός των μετοχών που θα αγοραστούν δεν θα υπερβαίνει το 10 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, ενώ η κατώτατη τιμή αγοράς ορίστηκε στο 0,095 ευρώ και η ανώτατη στο 0,6 ευρώ ανά μετοχή.

Την αγορά ιδίων μετοχών ενέκρινε η Γ.Σ. της Παπουτσάνης
Η Παπουτσάνης γνωστοποιεί ότι η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της, στην οποία παρέστησαν ή/και αντιπροσωπεύθηκαν έξι (6) μέτοχοι εκπροσωπούντες το 74,852% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και συνόλου δικαιωμάτων ψήφου, ενέκρινε την αγορά ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 του κ.ν. 2190/1920 και τους κάτωθι όρους:

Α. Ο ανώτατος αριθμός των μετοχών που θα αγοραστούν σύμφωνα με το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών δεν θα υπερβαίνει το 10% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Β. Η διάρκεια του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών ορίζεται σε 24 μήνες, αρχής γενομένης από την λήψη της σχετικής απόφασης από την έκτακτη γενική συνέλευση δηλαδή έως 15.11.2018, με κατώτατη τιμή αγοράς 0,095 ευρώ ανά μετοχή και ανώτατη τιμή αγοράς 0,6 ευρώ ανά μετοχή.

Γ. Το μέγιστο χρηματικό ποσό που θα διατεθεί για πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών της εταιρίας ανέρχεται σε 750.000 ευρώ.

Δ. Οι πράξεις αγοράς ιδίων μετοχών και το πρόγραμμα επαναγοράς αυτών θα πραγματοποιηθούν τηρουμένων των προϋποθέσεων και των περιορισμών που προβλέπουν οι διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) αριθμ. 596/2014 και του κατ' εξουσιοδότηση Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1052.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας εξουσιοδοτήθηκε να αποφασίζει κατά την κρίση του στο πλαίσιο του ανωτέρω προγράμματος για την αγορά ή μη ιδίων μετοχών, για την έναρξη και λήψη των επιμέρους περιόδων αγοράς ιδίων μετοχών και γενικά να καθορίσει τους ειδικότερους όρους και λεπτομέρειες εφαρμογής του ανωτέρω προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v