Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία συνεργασίας ΠΛΑΘ - ΠΛΑΚΡ στις ΗΠΑ

Μέσω του δικτύου πωλήσεων που διαθέτει πλέον στην αγορά των ΗΠΑ η Πλαστικά Θράκης θα διακινούνται τα προϊόντα που εξάγει στην αμερικανική αγορά και η Πλαστικά Κρήτης.

Συμφωνία συνεργασίας ΠΛΑΘ - ΠΛΑΚΡ στις ΗΠΑ
Μέσω του δικτύου πωλήσεων που διαθέτει πλέον στην αγορά των ΗΠΑ η Πλαστικά Θράκης θα διακινούνται τα προϊόντα που εξάγει στην αμερικανική αγορά και η Πλαστικά Κρήτης καθώς οι δύο ελληνικές εταιρίες υπέγραψαν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σχετική συμφωνία συνεργασίας.

Βάσει της συμφωνίας η κατά 50% θυγατρική της Πλαστικά Θράκης Lumite θα διακινεί στην αγορά των ΗΠΑ και τα προϊόντα που εξάγει ήδη η Πλαστικά Κρήτης από τη μονάδα της στο Ηράκλειο Κρήτης. Στόχος της Πλαστικά Κρήτης είναι μέσω του δικτύου της Lumite να αυξήσει τις πωλήσεις της στις ΗΠΑ σε 3 εκατ. δολάρια εντός της τρέχουσας διετίας.

Η Lumite Inc., η οποία εδρεύει στη Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών, δραστηριοποιείται στην εμπορία και μεταποίηση συνθετικών υφασμάτων για αγροτικές και ανθοκομικές χρήσεις. Με την απόκτηση του 50% του μετοχικού της κεφαλαίου από τον όμιλο Πλαστικά Θράκης (από τη θυγατρική του Synthetic Holdings) η Lumite ανέλαβε και τη διάθεση όλων των προϊόντων του ομίλου για αγροτικές χρήσεις στην αμερικανική αγορά. Τα προϊόντα της Πλαστικά Κρήτης (πλαστικά φύλλα για αγροτικές χρήσεις) είναι συμπληρωματικά με αυτά της Πλαστικά Θράκης και της Lumite.

Χρ. Κίτσιος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v