Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mobile: Αναμένει αύξηση 40% στα κέρδη 2007

Αύξηση 26% στο σύνολο των εσόδων και 40% στα καθαρά κέρδη προ φόρων αναμένει η εταιρία Mobile Technology για το σύνολο της χρήσης του 2007.

Mobile: Αναμένει αύξηση 40% στα κέρδη 2007
Αύξηση 26% στο σύνολο των εσόδων και 40% στα καθαρά κέρδη προ φόρων αναμένει η εταιρία Mobile Technology για το σύνολο της χρήσης του 2007.

Πιο συγκεκριμένα το σύνολο των εσόδων θα πλησιάσει τα 5,8 εκ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση περίπου 26%, ενώ τα καθαρά κέρδη προ φόρων αναμένονται να υπερβούν τις 700.000 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση περίπου 40% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Η εταιρεία κατά το έτος 2007 απέκτησε 92 νέους πελάτες μεταξύ των οποίων: Attrativo, Cosmote Τηλεπικοινωνίες, Filkeram Johnson, Ήχος & Εικόνα, Star Channel, Ελληνικά Καλώδια, Λακιώτης, Νεογάλ, Παιχνίδια Μουστάκας, Πετρόπουλοι Αφοί, Τσαντίλης, κ.α.

Επίσης, εγκατέστησε εξοπλισμό Ασύρματων Δικτύων Cisco και Φορητών Τερματικών Intermec σε 53 νέες αποθήκες ανεβάζοντας το σύνολο των υποστηριζόμενων αποθηκών πανελλαδικά σε 130+.

Το 2008 αναμένεται επίσης να είναι ιδιαίτερα επιτυχές αφού στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας υπάρχουν ήδη παραγγελίες ύψους 1.200.000 ευρώ. Επιτυχία αναμένεται επίσης στον τομέα του RFID όπου ήδη αξιολογούνται πλέον των 30 προτάσεων ενώ έχουν ήδη αναληφθεί 6 έργα που θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Στον τομέα των συνεργασιών η MOBILE TECHNOLOGY συνεργάζεται με την INTERMEC TECHNOLOGIES, την DAP, την TAGSYS (RFID) και την METROLOGIC (scanners)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο