Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΙΔΜΑ: Αναμένει αύξηση τζίρου, μείωση κερδών

Αύξηση τζίρου κατά 10% αλλά μείωση κερδών για τη χρήση του 2007 αναμένει η διοίκηση της ΣΙΔΜΑ, η οποία εξαντλώντας τα αντληθέντα κεφάλαια από την είσοδό της στο χρηματιστήριο το 2005 ολοκλήρωσε τη δημιουργία των νέων εγκαταστάσεών της στα Οινόφυτα. Προγραμματίζει επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2008 σε Ρουμανία, Βουλγαρία.

ΣΙΔΜΑ: Αναμένει αύξηση τζίρου, μείωση κερδών
της Πέννυς Κούτρα

Αύξηση τζίρου κατά 10% αλλά μείωση κερδών για τη χρήση του 2007 αναμένει η διοίκηση της ΣΙΔΜΑ, η οποία εξαντλώντας τα αντληθέντα κεφάλαια από την είσοδό της στο χρηματιστήριο το 2005 ολοκλήρωσε τη δημιουργία των νέων εγκαταστάσεών της στα Οινόφυτα.

Για τη χρήση του 2007, η εταιρία αναμένει εξαγωγές στο επίπεδο του 15% του συνολικού τζίρου, όπου ωστόσο δεν συμπεριλαμβάνονται τα μεγέθη της θυγατρικής της στη Ρουμανία.

Η εταιρία για τη χρήση του 2008 προγραμματίζει επενδύσεις ύψους 10 εκατ. ευρώ και προωθεί την ενίσχυση της παρουσίασης στις αγορές της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας όπου ήδη διαθέτει παρουσία.

Ο μεσοπρόθεσμος στόχος είναι το 2012 να κατέχει μερίδιο 3,5% στη Ρουμανία και 10% στη Βουλγαρία, ενώ εκτιμά ότι το 50% των πωλήσεών της θα προέρχεται από το εξωτερικό.

Στα σχέδια επέκτασής της περιλαμβάνεται και η είσοδος στις αγορές της Σερβίας και της Αλβανίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v