Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καράτζη: Ο Γ. Κουναλάκης γενικός διευθυντής της ΚΕΝ

Την τοποθέτηση του κ. Γιάννη Κουναλάκη στη θέση του γενικού διευθυντή της νεοσυσταθείσας θυγατρικής της που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας, ΚΕΝ, ανακοίνωσε η Καράτζη.

Καράτζη: Ο Γ. Κουναλάκης γενικός διευθυντής της ΚΕΝ
Η Καράτζη Α.Ε. ανακοινώνει την τοποθέτηση του Γιάννη Κουναλάκη ως Γενικού Διευθυντή της ΚΕΝ, της νεοσυσταθείσας 100% θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου που δραστηριοποιείται στον τομέα της Ενέργειας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, έχοντας εδραιώσει την παρουσία του στη βιομηχανία διχτυών συσκευασίας αγροτικών προϊόντων και με μακρά επενδυτική παρουσία στους τομείς του τουρισμού και της ενέργειας, ο εισηγμένος Όμιλος Καράτζη με τη σύσταση της ΚΕΝ αναζητά νέους επιχειρηματικούς δρόμους.

Με στόχο την πανελλαδική αναγνώριση της ΚΕΝ και την ταχύτατη ανάδειξή της ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους της χώρας, η Καράτζη Α.Ε. εμπιστεύεται στον Γιάννη Κουναλάκη την πορεία του νέου της εγχειρήματος.

Σύμφωνα με την εταιρία, η μεγάλη εμπειρία και μακρά θητεία του Γιάννη Κουναλάκη σε επιτελικές θέσεις σε ηγέτιδες εταιρίες σε διάφορους κλάδους, όπως οι Μπουτάρη Οινοποιητική, Imperial Tobacco, Vodafone (Πάπιστας), Cosmoline και Cyta, καθώς και η άψογη γνώση της ελληνικής αγοράς που διαθέτει τον καθιστούν ως τον καταλληλότερο για την ανάληψη της καίριας αυτής θέσης με στόχο τη συμπόρευση για την πραγματοποίηση του οράματος της ΚΕΝ.

Καταλήγοντας η εταιρία επισημαίνει ότι ο Όμιλος Καράτζη απαντά καθημερινά στις προκλήσεις της νέας εποχής αναπτύσσοντας επιχειρηματική δραστηριότητα σε νέους κλάδους και επιλέγοντας ικανά στελέχη για την πραγμάτωση του οράματός του, με απώτερο στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη της ελληνική οικονομίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v