Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alapis: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών έως 10%

Την πρόταση της διοίκησης της Alapis για αγορά ιδίων μετοχών, έως το 10% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της, καθώς και τη μεταφορά έδρας στον δήμο της Αθήνας ενέκρινε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της.

Alapis: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών έως 10%
Την πρόταση της διοίκησης της Alapis για αγορά ιδίων μετοχών, έως το 10% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της, καθώς και τη μεταφορά της έδρας στον δήμο της Αθήνας ενέκρινε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της.

Με παριστάμενο το 32% των μετοχών, το σώμα της συνέλευσης ενέκρινε την αγορά μέχρι του 1/10 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, με σκοπό τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, με κατώτατη τιμή ανά μετοχή 1 ευρώ και ανώτατη τιμή ανά μετοχή 5 ευρώ.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η μεταφορά της έδρας της εταιρίας στον δήμο Αθηναίων από αυτόν του Π. Φαλήρου. Η εταιρία θα μπορεί να ιδρύσει υποκαταστήματα ή γραφεία σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ή του εξωτερικού με απόφαση του Δ.Σ., που καθορίζει επίσης τον τρόπο λειτουργίας τους.

Τέλος, ανακοινώθηκε στη γ.σ., ότι στις 3.1.2008 παραιτήθηκε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Παναγιώτης Δαμηλάκος και με απόφαση του Δ.Σ. στη θέση του εξελέγη, προσωρινά και σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, η κα. Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι, την 15.1.2008 παραιτήθηκε ο κ. Πέτρος Κυριακίδης, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και με απόφαση του Δ.Σ. εξελέγη προσωρινά στη θέση του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, η κα. Μαρία Μπιρμπίλη.

Στη συνέχεια, το Διοικητικό Συμβούλιο επανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

* Λαυρέντιος Λαυρεντιάδης, Πρόεδρος του Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος,

* Περικλής Λιβάς, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, εκτελεστικό μέλος,

* Γραμματική Αρβανίτη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος,

* Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος,

* Μαρία Μπιρμπίλη, μη εκτελεστικό μέλος.

Κατόπιν της ως άνω ανακοίνωσης , η Γενική Συνέλευση αποδέχτηκε και επικύρωσε την εκλογή των ως άνω μελών του Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v