Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λάμψα: Από 12/2 η περίοδος αποδοχής της Δ.Π.

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008 ξεκινάει η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Venture Ability για την απόκτηση του ελέγχου της εταιρίας Λάμψα (Μεγάλη Βρετανία), γνωστοποίησε η τελευταία.

Λάμψα: Από 12/2 η περίοδος αποδοχής της Δ.Π.
Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008 ξεκινάει η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Venture Ability για την απόκτηση του ελέγχου της εταιρίας Λάμψα (Μεγάλη Βρετανία), γνωστοποίησε η τελευταία.

Σημειώνεται, ότι η περίοδος αποδοχής λήγει την Τρίτη 11 Μαρτίου 2008 με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, δηλαδή διαρκεί συνολικά 29 ημέρες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε. γνωστοποιεί ότι έλαβε από τον μέτοχο Venture Ability την παρακάτω ανακοίνωση:



1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την συνεδρίασή του της 7η Φεβρουαρίου 2008 ενέκρινε το Πληροφοριακό Δελτίο για την Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση (η ”Δημόσια Πρόταση”) προς όλους τους κατόχους των κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών (οι ”Μετοχές”) εκδόσεως της Εταιρείας με την επωνυμία ”ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” (”ΛΑΜΨΑ” ή η ”Εταιρεία”) αναφορικά με την αγορά του συνόλου των μετοχών.

2. Από την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και καθ΄όλη τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, όπως ορίζεται ακολούθως, το Πληροφοριακό Δελτίο καθώς και οι Δηλώσεις Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης θα διατίθενται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, σε όλα τα καταστήματα της EFG Eurobank Ergasias A.E. Από την ίδια ημερομηνία το Πληροφοριακό Δελτίο θα διατίθεται επίσης στα γραφεία της EFG Telesis Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ., Φιλελλήνων 10, 10557, Αθήνα, που ενεργεί ως Σύμβουλος του Προτείνοντος.

3. Η Περίοδος Αποδοχής αρχίζει την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 08:00 π.μ. και λήγει την Τρίτη 11 Μαρτίου 2008 με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, δηλαδή διαρκεί συνολικά 29 ημέρες.

Ο Προτείνων έχει εξουσιοδοτήσει την EFG Eurobank Ergasias για την παραλαβή των Δηλώσεων Αποδοχής, τη μεταβίβαση των Μεταβιβαζομένων Μετοχών από τους Αποδεχόμενους Μετόχους προς τον Προτείνοντα και την καταβολή του Προσφερομένου Τιμήματος από τον Προτείνοντα στους Αποδεχόμενους Μετόχους (εφεξής ”Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias” ή ”Διαχειριστής”).

4. Για την ενημέρωσή τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μεταξύ άλλων σχετικά με τους όρους της Δημόσιας Πρότασης και τη Διαδικασία Αποδοχής, τα πρόσωπα προς τα οποία απευθύνεται η Δημόσια Πρόταση θα πρέπει να αναφέρονται στο εγκεκριμένο και δημοσιευμένο Πληροφοριακό Δελτίο.

5. Η παρούσα ανακοίνωση απευθύνεται μόνο προς τα πρόσωπα προς τα οποία απευθύνεται η Δημόσια Πρόταση σύμφωνα με το ανωτέρω εγκεκριμένο και δημοσιευμένο Πληροφοριακό Δελτίο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v