Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

IDE: Υλοποίηση συστήματος εκτέλεσης ασκήσεων του ΝΑΤΟ

Έργο της εταιρίας ήταν η παράδοση του συστήματος ECDS στο Πεδίο Βολής Κρήτης, το οποίο υποστηρίζει τη διεξαγωγή ασκήσεων πραγματικών πυρών για τις στρατιωτικές δυνάμεις των χωρών-μελών του NATO.

IDE: Υλοποίηση συστήματος εκτέλεσης ασκήσεων του ΝΑΤΟ
Η IDE (Intracom Defense Electronics) ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου 2016, η παράδοση από την εταιρία του συστήματος ECDS (Enhanced Control and Display System) στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ), έργο το οποίο ανατέθηκε στην IDE μετά από διεθνή διαγωνισμό.

Όπως σημειώνει η εταιρία, το ECDS υποστηρίζει την διεξαγωγή ασκήσεων πραγματικών πυρών με οπλικά συστήματα εδάφους-αέρος και εδάφους-εδάφους για τις στρατιωτικές δυνάμεις των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ και χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες για την επεξεργασία των δεδομένων και την γεωγραφική απεικόνιση των πληροφοριών.

Το σύστημα διασυνδέεται με ένα μεγάλο αριθμό περιφερειακών συστημάτων και μη επανδρωμένων ιπτάμενων στόχων και παρέχει, σε πραγματικό χρόνο, στους χειριστές του ΠΒΚ ενοποιημένη και αξιόπιστη τακτική εικόνα του πεδίου επιχειρήσεων.

Το νέο σύστημα χρησιμοποιήθηκε με άριστα αποτελέσματα στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2016 κατά την διάρκεια της κοινής άσκησης αεράμυνας που πραγματοποιήθηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Γερμανίας και της Ολλανδίας.

Σύμφωνα με την εταιρία, οι χρήστες του συστήματος εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για την υψηλή ποιότητα του έργου που παραδόθηκε, τόσο σε τεχνολογικό και χρονοδιαγραμματικό επίπεδο όσο και για το επίπεδο, την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα της IDE στις διάφορες φάσεις υλοποίησης του έργου του συστήματος ECDS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v