Nova: Καμία διαπραγμάτευση με ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η μόνη συμφωνία που υπήρξε ήταν αυτή με τη διοίκηση του συνεταιρισμού της Super League ως μοναδικό αντισυμβαλλόμενο της», ξεκαθαρίζει η Forthnet.

Nova: Καμία διαπραγμάτευση με ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η NOVA, ο μεγάλος χορηγός της Super League για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Πρωταθλήματος, πήρε θέση στα σενάρια και την παραφιλολογία που δημιουργήθηκε για τη μετάδοση του σημερινού αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό (15.00).

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν σε μερίδα των ΜΜΕ το συνδρομητικό κανάλι έκανε συζητήσεις με τους «πράσινους» για την καταβολή επιπλέον χρημάτων, από αυτά που συμφωνήθηκαν με τη Λίγκα!

Η θέση της NOVA: «Σε σχέση με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών περί δήθεν
συμφωνίας για μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός, η Nova διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή συμφωνία ή επικοινωνία με τους διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η μόνη συμφωνία που υπήρξε ήταν αυτή με τη διοίκηση του συνεταιρισμού της Super League ως μοναδικό αντισυμβαλλόμενο της, για το ζήτημα της παρακράτησης της ρήτρας η οποία επικυρώθηκε από το ΔΣ του συνεταιρισμού την Παρασκευή 27/1/2017.

Κάθε άλλη πληροφορία που διαδίδεται στο διαδίκτυο είναι αναληθής, εξυπηρετεί προφανώς άλλους σκοπούς και η Nova επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v