Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

IKEA: Συνεχίζει και το 2017 το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς»

Μέσω του προγράμματος, το 2017 η IKEA θα διαμορφώσει και θα εξοπλίσει πάνω από 20 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

IKEA: Συνεχίζει και το 2017 το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς»
Για μια ακόμα χρονιά η IKEA συνεχίζει το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς», που δημιούργησε πριν από πέντε χρόνια στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Fourlis.

Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς στις ευρύτερες περιοχές των καταστημάτων ΙΚΕΑ, διαμορφώνοντας λειτουργικούς χώρους όπου τα παιδιά θα μπορούν να περνούν όμορφες στιγμές.

Για το 2017, η ΙΚΕΑ δεσμεύεται, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των σταθμών και τις αρμόδιες τοπικές αρχές, να διαμορφώσει και να εξοπλίσει πάνω από 20 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι το 2016, η ΙΚΕΑ μαζί με εθελοντές εργαζόμενους συνέβαλαν στον εξοπλισμό 10 «Σταθμών Χαράς» και συγκεκριμένα στους δήμους Δομοκού, Χανίων, Πρέβεζας, Τρικαίων, Αγίων Αναργύρων, Γρεβενών, Θεσσαλονίκης, Αθηναίων και στη Σύρο.

Συνολικά, μέχρι σήμερα, η ΙΚΕΑ έχει διαθέσει προϊόντα σε πάνω από 35 Σταθμούς, σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά θα απολαμβάνουν μία καλύτερη καθημερινή ζωή. Ο κάθε σταθμός εξοπλίζεται πάντα με βάση τις ανάγκες των παιδιών, την εμπειρία των διακοσμητών ΙΚΕΑ και σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς των σταθμών αλλά και τις δημοτικές αρχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v