Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρι Κρι: Αύξηση 10% στις πωλήσεις παγωτού το 2016

Η ΚΡΙ ΚΡΙ αποφάσισε να μπει και στην κατηγορία του λειτουργικού παγωτού με έξτρα πρωτεΐνη συνεχίζοντας το επιτυχημένο λανσάρισμα του γιαουρτιού super spoon σε παγωτό κυπελάκι.

Κρι Κρι: Αύξηση 10% στις πωλήσεις παγωτού το 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το καθιερωμένο, ετήσιο Συνέδριο Παγωτού της Κρι Κρι, με καλεσμένους συνεργάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο συνέδριο παρουσιάστηκε η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας την περασμένη χρονιά. Η σημαντική αύξηση πωλήσεων +10% πανελλαδικά στα επώνυμα προϊόντα παγωτού Κρι Κρι, η αύξηση διανομής με 800 νέα σημεία, τα επιτυχημένα λανσαρίσματα της χρονιάς με συμμετοχή 11% στο συνολικό τζίρο, η έντονη επικοινωνία των νέων προϊόντων σε όλα τα μέσα και η αύξηση αναγνωρισιμότητας που επιτεύχθηκε το 2016, αποτέλεσαν και τον οδηγό για τους επιχειρηματικούς στόχους των επόμενων χρόνων και συμπυκνώθηκαν στο κεντρικό μήνυμα της φετινής διοργάνωσης: Πάμε για την κορυφή!

Εφόδια της εταιρείας σε αυτή την πορεία ανάπτυξης για το 2017 είναι τα νέα προϊόντα τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας μας με στρατηγικούς παίκτες όπως η ΙΟΝ με ηγετικές μάρκες όπως το Derby, και η Disney με τις αγαπημένες ηρωίδες από την ταινία FROZEN που ενέπνευσαν την ανάπτυξη ενός παιδικού παγωτού με φρέσκο γάλα.

Επιπλέον η Κρι Κρι ως μοναδική ελληνική εταιρεία παγωτού με πανελλαδική διανομή ανέπτυξε μία νέα σειρά εμπνευσμένη από την ελληνική οικογένεια και τις ελληνικές γεύσεις με μνήμες από τα γλυκά της μαμάς φροντίζοντας έτσι να φέρει στο σήμερα γλυκές αναμνήσεις από κλασικές γεύσεις όπως η πάστα φλώρα και η σοκολατόπιτα της μαμάς.

Τέλος αποφάσισε να μπει και στην κατηγορία του λειτουργικού παγωτού με έξτρα πρωτεΐνη συνεχίζοντας το επιτυχημένο λανσάρισμα του γιαουρτιού super spoon σε παγωτό κυπελάκι, συνδυάζοντας την μυϊκή ενδυνάμωση της πρωτεΐνης και την ενέργεια των superfruits με την απόλαυση του παγωτού. Το ισχυρό πλάνο προωθήσεων και επικοινωνίας ανακοινώθηκε στο συνέδριο, παρουσία των συνεργατών, αντιπροσώπων και στελεχών της Κρι Κρι από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, που έχουν συμβάλλει στην έως τώρα εξέλιξη της εταιρείας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v